Αυγή προς Στεφανίδη: «Να… διαβάζεις Κατερίνα»

Συμβουλές στην χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ στο Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη να... διαβάζει δίνει η Αυγή, που επί της ουσίας "απαντά" σε μια δήλωση της Ελληνίδας άλτριας που από πολλούς θεωρήθηκε ως "απάντηση" σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας κατά του Πύρρου Δήμα. 

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή διάβασα κάποια comments τις τελευταίες μέρες να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια… ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα» είπε η Κατερίνα Στεφανίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 την περασμένη Κυριακή (21.08.2106) και πολλοί ήταν εκείνη που εξέλαβαν την φράση της χρυσής Ολυμπιονίκη ως έμμεση «απάντηση» ή ως υπαινιγμό στη φράση «άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;» που αναφερόταν στο πρώτο άρθρο της Αυγής κατά του Πύρου Δήμα.
Εκείνο το άρθρο (στις 10 Αυγούστου) με τίτλο «Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό!» είχε προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιονίκη Άρσης Βαρών και το εξώδικό του στην εφημερίδα. Το υπέγραφε ο Δημήτρης Χρήστου, όπως υπογράφει και σήμερα (23.08.2016) ένα μονόστηλο στη στήλη Παραπολιτικά της Αυγής, στο οποίο κάνει αναφορά στη δήλωση της Κατερίνας Στεφανίδη και την καλεί να…