Ατυχήματα και …απουσίες στο «DANCING ON ICE» – Φεύγει ή την διώχνουν;

Διαβάστε τι έγινε

H προφητική τελευταία φωτογραφία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου ; Αποκλειστικά από το ZAPPIT! Και από την πρεμιέρα, άλλωστε…έφυγε νωρίς!

Ιατρικοί λόγοι απειλούν το live του «Dancing on ice» την Κυριακή που μας έρχεται! Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μυοσκελετικό της σύστημα και ενδέχεται να αναγκαστεί να εγκαταλείψει πρόωρα τις εμφανίσεις της στο σώου. Οι γιατροί πριν δεν είχαν δει το πρόβλημα ; Όπως και να’χει τις επόμενες ώρες θα μάθουμε την πραγματική αιτία της διαφαινόμενης αποχώρησης της…εξερευνήτριας του σώου. 

Εκτός από αυτό το περιστατικό, το μεσημέρι αντιμετώπισε πρόβλημα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποιός ήταν από τους καλύτερους της πρεμιέρας ! Σε μια πτώση του χτύπησε σοβαρά στους προσαγωγείς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η παραγωγή αναφέρει πως την Κυριακή θα είναι έτοιμος να χορέψει! Έτοιμος μεν, φοβισμένος δε ; Θα δείξει!

Τα περιστατικά αυτά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, μιας και ο πάγος είναι επικίνδυνος και δεν ενδείκυνται για…παιχνίδια ! Να ευχηθούμε περαστικά και λιγότερες τούμπες! Η παραγωγή ,πάντως, έχει αντικαταστάτες αν χρειαστεί, αν και προβλέπεται από τον κανονισμό, ότι δεν αποκλείεται κάποιος αν δεν λάβει μέρος σε ένα live, αλλά στο επόμενο θα έχει κάποιους βαθμούς ποινής.

Διαβάστε ακόμα:

«Dancing on ice», όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Το ΖAPPIT στα παρασκήνια

Λάσκαρη-Λυκουρέζος πήγαν να εμψυχώσουν την κόρη τους στο «DANCING»

Γελάει ο κόσμος με το …εξευρευνήτρια της ζωής!