Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης, έφυγε χέρι χέρι με την σύζυγό του

Γιάννης Γιοκαρίνης

Διαβάστε περισσότερα...

Αθώος αποχώρησε ο Γιάννης Γιακαρίνης, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ύστερα από την ανάκληση της καταγγελίας της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. «Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» είπε η σύζυγος του τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη ενώ διέψευσε όσα αναφέρονταν στην καταγγελία όταν έγινε η σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία.

«Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα» είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, εξηγώντας: «Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σαν να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση».

«Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα τον Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα». Η μάρτυρας είπε πως παλιότερα όταν ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος είχαν υπάρξει κάποια περιστατικά».

Από την πλευρά του και ο ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως υπήρξε ένας διαπληκτισμός και δεν ακούμπησε τη σύντροφο του. «Εκνευρισμός. Κάτι που δε μου άρεσε κι εμένα. Εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό» είπε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Πηγή: newsit.gr