Αθλητικό Σαββατοκύριακο στην NET

Διαβάστε λεπτομέρειες

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 19.00 η ΝΕΤ θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα μπάσκετ της 6ης αγωνιστικής «Oλυμπιακός- Κολοσσός» από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η αναμέτρηση των ομάδων μπάσκετ «Καβάλα- Παναθηναϊκός» θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, στις 17.00. Η περιγραφή είναι του Γιώργου Τραπεζανίδη.

Στις 19.30, παρακολουθείστε ζωντανά το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superleague «Skoda Ξάνθη- Ατρόμητος» από το γήπεδο της Ξάνθης, SKODA Ξάνθη Arena. Tον αγώνα θα περιγράψει ο Παναγιώτης Μπλέτσος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα έχουν οι Γιώργος Μίνος και Τάσος Πακλατζής. Λίγο νωρίτερα, στις 19.15, θα προηγηθεί το pre-game του αγώνα.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας ολοκληρώνονται με την Αθλητική Κυριακή, όπου από τις 22.00 έως τις 00.00, ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα παρουσιάσουν στιγμιότυπα όλων των αγώνων μπάσκετ και ποδοσφαίρου, καθώς και τα πιο σημαντικά γεγονότα από όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: TV zapping