Ασυναγώνιστη προσφορά για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη που θα σας μείνει αξέχαστο!

dealber

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ σας περιμένει για μια εμπειρία ξεχωριστή σε τιμή μοναδική!

Το dealber.gr προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στη μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Η Νέα Υόρκη σας περιμένει για μία εβδομάδα με μόνο 499 ευρώ για τις επόμενες μέρες που διαρκεί η προσφορά.

Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη της ελευθερίας, η πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, η μητρόπολη του πλανήτη και σας περιμένει να την εξερευνήσετε σε ασυναγώνιστη τιμή που θα βρείτε μόνο στο dealber.gr.

Τι περιλαμβάνει η προσφορά

Εφτά (7) μέρες, έξι (6) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιo σε ξενοδοχείο 3* κοντά στο κέντρο ή σε στάσεις μετρό / τραμ για εύκολη πρόσβαση στα σημεία ενδιαφέροντος
Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και αφορούν ξενοδοχείο 3*

Μην χάσεις να επισκεφτείς!

Άγαλμα της Ελευθερίας
Βρίσκεται στο νησί Liberty, στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Σχεδιάστηκε από τον Frédéric Bartholdi και τοποθετήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, 1886. Το άγαλμα, ένα δώρο από το λαό της Γαλλίας προς τις ΗΠΑ. Είναι μια γυναίκα που παραπέμπει στην Libertas, τη ρωμαϊκή θεά της ελευθερίας, η οποία κρατά πυρσό και μία πλάκα, στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία της Αμερικανικής Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Μια σπασμένη αλυσίδα βρίσκεται στα πόδια του αγάλματος. Το άγαλμα έχει γίνει σύμβολο της ελευθερίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Times Square
Πρόκειται για τη διασημότερη πλατεία της Νέας Υόρκης και όλου του κόσμου. Πήρε το όνομά της το 1904, από την εφημερίδα New York Times.

Lyceum Theater
Βρίσκεται στην 41st Street ανάμεσα στην Μπρόντγουεϊ και την 6η Λεωφόρο. Είναι το παλαιότερο θέατρο με συνεχή λειτουργία στη Νέα Υόρκη. Ήταν το πρώτο θέατρο του Broadway που έγινε ορόσημο της πόλης και έχει διατηρήσει την αρχική Beaux-Arts αρχιτεκτονική του.

Metropolitan Opera House
Βρίσκεται στη λεωφόρο Μπρόντγουεϊ στην πλατεία Lincoln στο Upper West Side του Manhattan. Πρώτη παράσταση στη νέα Metropolitan Opera House ήταν η παράσταση του Τζάκομο Πουτσίνι, La Fanciulla del West στις 11 Απριλίου 1966. Το νέο κτίριο άνοιξε επίσημα στις 16 Σεπτεμβρίου 1966, με την παγκόσμια πρεμιέρα του Samuel Barber, Αντώνιος και Κλεοπάτρα.

Central Park
Είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο στο κέντρο του Manhattan στη Νέα Υόρκη. Το 1858, ο Frederick Law Olmsted και ο Calvert Vaux ανέλαβαν τη βελτίωση και την επέκταση του πάρκου με ένα σχέδιο που οι ίδιοι το είχαν ονομάσει Greensward Plan. Η κατασκευή άρχισε το ίδιο έτος και ολοκληρώθηκε το 1873. Χαρακτηρίστηκε ως Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο (National Historic Landmark) το 1963. Το πάρκο, το οποίο δέχεται περίπου τριάντα πέντε εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, είναι το πιο πολυπληθές σε επισκεψιμότητα αστικό πάρκο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν άνοιξε ήταν 3.1 τετρ. χιλιόμετρα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε 3.41 τετρ. χιλιόμετρα.

Empire State Building
Είναι ένας από τους υψηλότερους και ιστορικότερους ουρανοξύστες στον κόσμο. Βρίσκεται στη διασταύρωση της Fifth Avenue και της West 34th Street) και έχει 102 ορόφους. Το ύψος του φτάνει τα 381 μέτρα. Υπήρξε ο υψηλότερος ουρανοξύστης στον κοσμο για 40 χρόνια, από την ολοκλήρωσή του το 1931 ως το χτίσιμο του Βόρειου Πύργου του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου το 1972. Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός του είναι Art Deco.

One World Trade Center
Είναι το κεντρικό κτήριο του συγκροτήματος του νέου Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη πόλη της Νέας Υόρκης στο Lower Manhattan και το ψηλότερο κτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει 104 ορόφους και βρίσκεται στην τοποθεσία του αρχικού 6 World Trade Center.. Η κατασκευή των θεμελίων του κτηρίου άρχισε στις 27 Απριλίου 2006 σχεδόν πέντε χρόνια μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων.

Brooklyn Bridge
Είναι μια από τις παλαιότερες κρεμαστές γέφυρες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ολοκληρώθηκε το 1883. Συνδέει τους δήμους του Manhattan και του Brooklyn και βρίσκεται πάνω από τον ποταμό East River. Το κύριο άνοιγμά της είναι 486,3 μέτρα.

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης ή MoMA
Βρίσκεται στο κέντρο του Manhattan. Θεωρείται ως το μεγαλύτερο μουσείο μοντέρνας τέχνης στον κόσμο. Η συλλογή του μουσείου προσφέρει μια απαράμιλλη εικόνα νεώτερης και σύγχρονης τέχνης, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτονικών έργων και σχεδιασμού, σχεδίων, ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, εκτυπώσεων, εικονογραφημένων βιβλίων και βιβλίων καλλιτεχνών, φιλμ και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Η βιβλιοθήκη και τα αρχεία του MoMA διαθέτουν πάνω από 300.000 βιβλία, βιβλία καλλιτεχνών, περιοδικά, καθώς και μεμονωμένα αρχεία για περισσότερους από 70.000 καλλιτέχνες.