Αστέρες της TV αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν τις γιορτές

Διαβάστε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα δουλεύει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και θα βρίσκεται στη θεατρική παράσταση του “Lido Music Theatre”.

Το δώρο που θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη είναι το εξής: “Το δώρο που θα ήθελα από τον Άγιο Βασίλη είναι υγεία και αγάπη”.

Η ευχή της για το νέο έτος είναι: “Να αποκτήσουμε όλοι μας πολιτική και κοινωνική συνείδηση”.

H Φαίη Σκορδά τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη αλλά και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσει στο Κιλκίς μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε στο TLIFE:  “Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσουμε με τον Γιώργο στο Κιλκίς και με την δική μου οικογένεια και με την δική του”, δήλωσε.

Η ευχή της για το νέο χρόνο είναι: “Να είμαστε όλοι γεροί, δυνατοί και να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας με όλα αυτά που συμβαίνουν”.


Ο Γιώργος Καραμίχος θα περάσει τα Χριστούγεννα στη Νίσυρο και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, πάντα με φίλους και συγγενείς.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ανέφερε ότι τον έχει επηρεάσει αρκετά.

Όσο για το δώρο που θέλει να του φέρει ο Άγιος βασίλης, ο ηθοποιός δήλωσε πως θέλει αγάπη. “Από τον Άγιο Βασίλη θα ζητούσα αγάπη με τα συγγενικά μου πρόσωπα”, είπε.
Η ευχή του για το νέο έτος είναι: “Ευχή για το 2011 αγάπη, υγεία και καλά κουράγια για όλον τον κόσμο”.

Η Σίσσυ Χριστίδουθα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον συζυγό της Θοδωρή και τον μονάκριβο γιό τους. “Τα Χριστούγεννα θα ανέβουμε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για να φάμε στο σπίτι της μητέρας μου όλοι μαζί οικογενειακά, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά μετά θα γυρίσουμε κατευθείαν γιατί έχει το μαγαζί ο Θοδωρής. Την Πρωτοχρονιά Αθήνα, θα κατέβουν οι φίλοι μας από την Θεσσαλονίκη και θα τα περάσουμε εδώ”, ανέφερε.

Για την οικονομική κρίση, είπε το εξής: “Εννοείται και ποιον δεν έχει επηρεάσει; Όλοι έχουμε μαζευτεί, προσπαθούμε να περάσουμε τις γιορτές όσο καλύτερα μπορούμε και πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι”.

Το δώρο που θέλει από τον Άγιο βασίλη είναι ένα δεύτερο παιδάκι. “Ένα δεύτερο παιδάκι θα ήθελα”, εξομολογήθηκε.

Η ευχή της για το 2011 είναι: “Υγεία Υγεία Υγεία και Ψυχραιμία!”

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE