Asi: Το άσχημο ατύχημα του Ντεμίρ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές!

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117: Η οικογένεια Αρσλάνλι θα ζήσει, για ακόμα μια φορά, έναν εφιάλτη όταν άγνωστοι θα απαγάγουν την κόρη της Ισίλ και του Μπουράκ. Εντωμεταξύ, και η Φερντά ζει τον δικό της εφιάλτη όταν μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ενώ η Εντά με έκπληξη ανακαλύπτει στον υπολογιστή της Μελντά φωτογραφίες της με τον Χαρούν.

21:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60: Η Αϊσέ νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Μποράν που την έσωσε. Η Σιλά βλέπει την Αϊσέ και σοκάρεται από την κατάστασή της. Η Κεβσέρ, που της έλειπε η κόρη της, συναντά κρυφά τη Ναρίν. Μάνα και κόρη πέφτουν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Το μαθαίνει, όμως, ο Φιρούζ και αναστατώνεται τόσο που πέφτει αναίσθητος. Ο Μποράν φέρνει γιατρό για να τον εξετάσει… Ο Τζελίλ μιλάει με τους εργάτες στα χωράφια. Η πρόοδος του Τζελίλ «τρελαίνει» τον Τζιχάν και αποφασίζει να τον εκφοβίσει. Εντωμεταξύ, η ανησυχία για το φύλο του μωρού της Σιλά παίρνει τέλος…

22:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43: Ο Ντεμίρ έχει ένα άσχημο ατύχημα και τραυματισμένος, μεταφέρεται στο δωμάτιο της Ασί στο αρχοντικό του Ιχσάν. Τότε οι δύο ερωτευμένοι έρχονται και πάλι κοντά. Η υποχρεωτική συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, εκτός από εντάσεις, θα τους φέρει και ρομαντικές στιγμές. Η μεταφορά του Ντεμίρ στο κτήμα του Ιχσάν θα αυξήσει την ένταση μεταξύ της Νεριμάν και της Σουχεϊλά. Ο Κερίμ είναι σκληρός απέναντι στην Ντεφνέ. Οι κρυφές συναντήσεις του Ασλάν με τη Σαρμασίκ αυτή τη φορά θα γίνουν αντιληπτές από τη μητέρα του. Η Μελέκ με τον καιρό ερωτεύεται τον Αλί και η πρώτη που το παρατηρεί είναι η Ασί.

Διαβάστε ακόμα:

Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Δείτε το πρώτο επεισόδιο με υπότιτλους!

Έτσι τελειώνει η Asi!