Άση Μπήλιου: Γι΄αυτό τον λόγο έφυγα από την Ελένη!

Διαβάστε όσα εξομολογήθηκε η διάσημη αστρολόγος!

Λίγο πριν μπει η νέα χρονιά,  η Άση Μπηλιού κάνει προβλέψεις για την TV και μιλάει στην εφημερίδα Real Life  και την Πολυξένη Καραμίχα για τους λόγους που δεν εμφανίζεται πια καθημερινά στην Ελένη… αλλά και  για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της!

Φέτος, εμφανίζεστε σε λιγότερες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί τσακωθήκατε;

Ποτέ! Τα τελευταία δυο χρόνια αποφάσισα να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Ξεκίνησα κάποιες περαιτέρω σπουδές στο αντικείμενο μου στην Αγγλία. Πίστεψα πως ήμουν υπεράνθρωπος και ότι θα μπορούσαν να πηγαίνω για μια ημέρα εκεί και να γυρίζω χωρίς κάποια επίπτωση στην υγεία μου. Έπειτα από δυο χρόνια που πηγαινοερχόμουν στην Αγγλία και με την καθημερινή παρουσία στην εκπομπή εξόντωσα τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να μπαίνω πολύ συχνά στο νοσοκομείο. Έπρεπε να σταματήσω κάτι. Επειδή το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία, επόμενο ήταν να μειώσω κάποιες από τις ώρες εργασίας»

Πως είναι η συνεργασία με την Ελένη;

Για εμένα, ήταν και είναι πολύ άνετη συνεργασία. Η Ελένη έχει ενδιαφέρον από μόνη της για το αντικείμενο, οπότε είναι καλό από τη μια. Από την άλλη είναι μια απαιτητική συνεργασία, γιατί ήξερα ότι πάω σ΄έναν άνθρωπο με υψηλές απαιτήσεις, ακριβώς επειδή της αρέσει το θέμα. Ήταν και είναι πραγματικά μια πολύ άνετη συνεργασία και εννοείται ότι δεν μαλώσαμε ουδέποτε! Ζήτησα από πέρυσι το καλοκαίρι να μειώσω τις εμφανίσεις μου, γιατί ήταν πλέον αδιανόητο να δουλεύω στους ίδιους ρυθμούς.

Για την ΤV τι προβλέπουν τα άστρα;

Έγιναν καλύτεροι χειρισμοί, ξεκαθάρισαν πολλά εσωτερικά των καναλιών. Βοήθησε αρκετά ο Δίας που ήταν στους Διδύμους. Είχαμε πει ότι κάτι καλύτερο θα συμβεί στα media, από το καλοκαίρι και μετά. Όπως ότι θα έρθουν καλύτερα τηλεοπτικά χρόνια, μολονότι ότι υπάρχει και ο μεγάλος αντίπαλος όλων, το ίντερνετ. Το μέλλον είναι πιο πολύ στο ιντερνετ, παρά στην τηλεόραση!