Άση Μπήλιου: Αυτή ήταν η πιο «σκοτεινή» περίοδος της ζωής της

«Από το σοκ που βίωσα, ξέχασα τα γαλλικά».

Η Άση Μπήλιου ανοίγει την καρδιά της στον Γιάννη Βίτσα και μιλάει για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ. Η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε και στην πλέον δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε στα 19 της χρόνια τη μητέρα της, ενώ είχε χάσει ήδη από 9 χρόνων τον πατέρα της.

«Ήταν μεγάλο σοκ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα να κάνω τίποτα πέρα από το να διαβάζω και να ακούω μουσική. Τη χρονιά που πέρασα στο πανεπιστήμιο, στη σχολή της Γαλλικής Φιλολογίας, πέθανε η μητέρα μου. Από το σοκ που βίωσα, ξέχασα τα γαλλικά. Θυμάμαι πως την πρώτη μέρα στη σχολή άκουγα να μιλούν γαλλικά και δεν αναγνώριζα τη γλώσσα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, παρόλο που η γαλλική ήταν η δεύτερη μητρική μου γλώσσα. Επανήλθε στη μνήμη μου έπειτα από μήνες, όταν πηγα ένα ταξίδι και αναγκάστηκα να μιλήσω γαλλικά».

Πώς ήταν εκείνη η περίδος;
«Ήταν πολύ μαύρη. Όχι μόνο δεν θέλω να τη θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ κιόλας. Δεν ένιωθα, δεν είχα αίσθηση για τίποτα. Ήμουν σαν ζόμπι».

Έπειτα από πόσο καιρό μπήκε φως στη ζωή σου;
«Πέρασαν αρκετά χρόνια. Μολονότι λίγο αργότερα ξεκίνησα το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, φως στη ζωή μου μπήκε όταν γνώρισα το σύντροφό μου και αισθάνθηκα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη ο οποίος νιάζεται για μένα. Είχα να νιώσω κάτι τέτοιο από όταν έφυγε η μητέρα μου».