Αρβανίτης – Κατσίμη: Τι είπαν στην πρεμιέρα της -κατά δύο ώρες μικρότερης- εκπομπής τους;

Ποιος τους ευχήθηκε "μακροημέρευση";

Πρεμιέρα στην «κουτσουρεμένη» κατά το ήμισυ εκπομπή τους έκαναν σήμερα ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη στη ΝΕΤ. Οι παρουσιαστές ήταν και πάλι στο πόστο τους στις 6 το πρωί, όμως, με τον καινούριο προγραμματισμό του καναλιού, μας αποχαιρέτησαν στις 8 και όχι στις 10.

Στόχος της νέας διοίκησης είναι να βγάζουν καθημερινά live από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές. Γι’ αυτή την εβδομάδα στις 8 το πρωί τη σκυτάλη θα παίρνει το δίδυμο Φάνης Παπαθανασίου – Γιάννης Τρουπής και στις 10 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Λίνα Κλείτου θα συνεχίζουν να δίνουν τον ειδησεογραφικό παλμό της ημέρας.

Από την επόμενη εβδομάδα, έρχονται οι μόνιμες αλλαγές στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ. Εκτός από το πολύ πρωινό δίδυμο Αρβανίτης – Κατσίμη, οι οποίοι παραμένουν, στις 8 την εκπομπή αναλαμβάνουν ο Γιώργος Κουβαράς με την Μάριον Μιχελιδάκη.  Στις 10 και για δύο ώρες επιστρέφει το «Συμβαίνει Τώρα», με παρουσιαστές αυτή τη φορά την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

Σήμερα, ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη μας είπαν την πρώτη «καλημέρα» με τα νέα δεδομένα. Αρκετά ευδιάθετοι και οι δύο, αν και ο παρουσιαστής ξεκίνησε με ένα «Ωχ» το οποίο απέδωσε στα νέα οικονομικά μέτρα. Λίγο αργότερα, ο καλεσμένος τους Νικήτας Κακλαμάνης τους ευχήθηκε «μακροημέρευση», κάτι που και οι δύο δημοσιογράφοι δέχτηκαν με χαρά, με την Μαριλένα να υπογραμμίζει: «Από το στόμα σας και στου Θεού τ’ αυτί»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σίμος Κεδίκογλου: «Και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν»