Αρναούτογλου: » Ο Όμορφος κόσμος δεν τελείωσε ποτέ για μένα»

Δείτε τι είπε ο Γρηγόρης για τον 'Όμορφο κόσμο"

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «TV Eθνός» για την επιστροφή του στην τηλεόραση

«Όμορφος κόσμος»…η επιστροφή! Γιατί αποφάσισες ν κάνεις κάτι που έχεις κάνει ήδη στο παρελθόν με επιτυχία;

Γιατί στην πραγματικότητα από αυτή την εκπομπή δεν έφυγα ποτέ.  Για μένα ο δρόμος έχει κάνει παρά πολύ με την ίδια μου τη ζωή ή, για να ακριβολογώ, ο δρόμος είναι η ζωή μου. Κυκλοφορώ συνεχώς, ταξιδεύω σε πόλεις, χωρία βουνά, όποτε αυτό το ταξίδι ουσιατικά για μένα δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει ποτέ, γι΄αυτό και επέστρεψα σ΄αυτό τηλεοπτικά.

Γιατί ο κόσμος να καθίσει για ακόμα μια φορά να δει ταξιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη;

Γιατί ο άνθρωπος είναι μια πηγή έμπνευσης, γιατί τα ταξίδια είναι μαγικά και γιατί οι καινούργιες καταστάσεις που θα δείτε βγάζουν γέλιο και προβληματισμό…Έπισης, αν καθίσει κανείς να δει αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνεται το τι γίνεται δίπλα του, το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του, το οποίο δεν αλλάζει κάθε δέκα χρόνια, αλλά κάθε στιγμή.

Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο κόσμος τον Γρηγόρη του τότε ήταν διαφορετικός από το πως τον αντιμετωπίζει σήμερα; Τότε ήσουν στα πρώτα σου βήματα , τώρα πια έχεις πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ σου, είσαι δημοφιλής , είσαι εγχώριος σταρ!

Καλέ ποιοι σταρ; Δεν υπάρχουν σταρ στην Ελλάδα, είναι αστείο να πιστεύει κανείς πως είναι σταρ, ζώντας στην Ελλάδα! Όμως, για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου, οι αγκαλιές, η αγάπη και τα φιλιά του κόσμου ήταν ακριβώς τα ίδια. Ο κόσμος μου άνοιξε την αγκαλιά του με την ίδια γενναιοδωρία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. .Και να σου πω και κάτι με απόλυτη ειλικρίνεια; Προσωπικά δεν ένιωσα ποτέ ότι έχω απομακρυνθεί από τον κόσμο.  Δεν υπήρξα..αποστειρωμένος!

Δέκα χρόνια που γεύτηκες την τηλεοπτική επιτυχία, πως και δεν υπήρξαν στιγμές που να ξέφυγες;

Υπήρξαν στιγμές που ταρακουνήθηκα και μέσα σ΄όλη αυτή την ιστορία να έχασα τον Γρηγόρη, όμως ευτυχώς βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μου οι δικοί μου άνθρωποι και κάποιοι πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι με βοήθησαν  πολύ γρήγορα να βρω τις ισορροπίες  μου.

Είκοσι χρόνια μετά, τι είναι τελικά για σένα η τηλεόραση;

Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι γένους θηλυκού, είναι.. εξάρτηση. Κάνεις μας δεν μπορεί να ζήσει μακριά της.Πυρ, γυνή, θάλασσα και ΤV

Έχεις αγωνία ενόψει πρεμιέρας;
 
Έχω αγωνία, γιατί έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα και θέλω η εκπομπή να αρέσει. Πάντως, έχουμε προσπαθήσει να χτυπήσουμε κόκκινο από την αρχή. 

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο «Όμορφο κόσμο»!

Αρναούτογλου: «Κάνω ψυχοθεραπείες

Αρναούτογλου: «Δεν έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα»