Άργησε, αλλά ξεκινά! Πρεμιέρα για το «Happy Traveller»

Στις 17:45 την Κυριακή...

Πρεμιέρα το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 14:00 ήταν προγραμματισμένο να κάνει το selfie tour του Ευτύχη Μπλέτσα, αλλά οι πολιτικές εξελίξεις έφεραν ανατροπές στον προγραμματισμό όλων των καναλιών. Με νέο δελτίο τύπου ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως η εκπομπή «Happy traveller» θα ξεκινήσει τελικά αυτή την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 17:45.

Η ανακοίνωση του καναλιου:

Το «HAPPY TRAVELLER» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 17:45.

Ο Ευτύχης ξεκινάει το πιο τρελό καλοκαιρινό Selfie Tour. Κάθε επεισόδιο και ένας καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από την βάση του τη Θεσσαλονίκη, αφού την εξερευνήσει και την παρουσιάσει στην πρεμιέρα, θα συνεχίσει με εξορμήσεις σε Μύκονο, Ίο, Σαντορίνη, Χαλκιδική, Ζάκυνθο, Ικαρία, Σάμο, Χανιά, Καλαμάτα κα.

Οι περιπέτειες του ΕΥΤΥΧΗΣμένου ταξιδευτή θα κάνουν τους τηλεθεατές να νιώσουν πως είναι εκεί μαζί του. Χάρη στην ιδιαίτερη σκηνοθεσία και την αμεσότητα του Ευτύχη Μπλέτσα οι τηλεθεατές θα έρθουν πιο κοντά με τον ίδιο και θα μπορέσουν να βιώσουν εντονότερα την κάθε ταξιδιωτική εμπειρία! Νησιά, κρουαζιέρες, extreme sports, αεροπλάνα, πλοία και φαγητό θα πλημμυρίσουν την οθόνη του ΣΚΑΙ!

Σε κάθε επεισόδιο ο Ευτύχης κάνει και τρώει όλα όσα μπορεί και αξίζει να κάνει και να φάει κάποιος ταξιδιώτης σε κάθε προορισμό. Σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό, παρουσιάζονται από παραδοσιακές ταβέρνες και ψητοπωλεία, μέχρι κυριλέ εστιατόρια, street food και τρόφιμα προς άμεση κατανάλωση όπως ροφήματα και σνακ. Υπάρχουν πάντα προτάσεις για περίεργες γεύσεις καθώς και πιο υγιεινές επιλογές.

Η εκπομπή έχει μοντέρνα σκηνοθεσία με Selfie αισθητική, τη νέα μόδα που κάνει θραύση στη Vlog-όσφαιρα! Ο τηλεθεατής νιώθει ότι πηγαίνει ταξίδι μαζί με τον Ευτύχη ο οποίος ανακαλύπτει τις ομορφιές και τις γεύσεις κάθε τόπου. Θα υπάρχει διαδραστικότητα μέσα από διαγωνισμούς σε Social Media.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Ευτύχης ταξιδεύει στη Χαλκιδική. Η Χαλκιδική φημίζεται για τις απίστευτες παραλίες της, την νυχτερινή ζωή της και τις γευστικές ελιές της. Ο Ευτύχης πηγαίνει στις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής αλλά και τα πιο hot σημεία για καλό φαγητό και βόλτα.

Φρέσκια, ιδιαίτερη, γεμάτη θετική ενέργεια και άρωμα Ελλάδας η καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Παρουσίαση- Σκηνοθεσία: Ευτύχης Μπλέτσας
Αρχισυνταξία: Ηλέκτρα Αστέρη
Διευθυντής Φωτογραφίας-Αερολήψεις: Σάκης Γιούμπασης
Παραγωγός – Εκτέλεση παραγωγής: Ευτύχης Μπλέτσας – Foodmusic Films