Αρένα: Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε πρεμιέρα με σαρδάμ

Μαρία Αναστασοπούλου

Όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής, Αρένα στον ΑΝΤ1.

Με τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Αρένα» ήρθε η Μαρία Αναστασοπούλου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Με το καλησπέρα, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για όλα όσα θα μπουν προσεχώς… στην αρένα.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της νέας εβδομαδιαίας εκπομπής, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στην Αρένα του ΑΝΤ1 που ξεκινά αμέσως τώρα» για να πέσουν οι τίτλοι έναρξης και να ακολουθήσουν σε τίτλους τα πρώτα θέματα.

«Έτσι λοιπόν η Αρένα μας αποκαλύπτεται, κυρίες και κύριοι, απόψε. Κάθε Τετάρτη στις 11 το βράδυ έχουμε να πούμε πολλά. Πρωταγωνιστές, πήρατε ήδη μία γεύση, ιστοριών που μας συγκλόνισαν θα τους έχουμε εδώ και θα βρίσκουμε νέες πτυχές σε όλες αυτές τις ιστορίες. Να καλησπερίσω πάρα πολύ γρήγορα τους καλεσμένους μας αλλά και τους συναδέλφους που είναι σήμερα εδώ».

«Άρια Καλύβα, καλώς την, Κέλλυ Χεινωπόρου, Ανδρέας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Βλέπετε ήδη τον κ. Θεοδωρόπουλο, την Λία Κοντοπούλου, τον κ. Σούρα και την κα. Βαρελά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για να προσθέσει όμως, προφανώς εκ παραδρομής, «καλημέρα σε όλους σας» και να συνεχίσει την ροή στη νέα της ενημερωτική εκπομπή «Αρένα» στον ΑΝΤ1.