Αράχωβα: Ο δήμαρχος απαντά στον Νίκο Ευαγγελάτο – «Με στοχοποιούν άδικα για τον Όλιβερ»

Αράχωβα

"Λένε ότι το κακοποίησε ο γιος μου αλλά δεν έχω γιο", τονίζει ο κύριος Γιάννης Σταθάς.

Στο στόχαστρο έχει μπει τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια του δημάρχου στην Αράχωβα, Γιάννη Σταθά, η οποία στοχοποιείται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ως υπεύθυνη για την θανάσιμη κακοποίηση του χάσκι (Όλιβερ), που έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως τόνισε στην τοποθέτησή του στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης (21/12), ο κύριος Γιάννης Σταθάς έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, καθώς υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον γιο του να είναι τελικά ο δράστης της φρικαλέας κακοποίησης.

Ο κύριος Σταθάς επισήμανε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος δεν έχει γιο, ενώ υπογράμμισε πως εκείνο που έχει πραγματικά σημασία στην παρούσα φάση της υπόθεσης είναι «οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί».

«Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει», συμπλήρωσε στο Live News ο κύριος Γιάννης Σταθάς.

Μάλιστα, στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν στις Αρχές. «Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα «δείξει» εάν υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Πηγή: newsit.gr