“Απόβαση” των Ελλήνων στο Ντουμπάι – Τι λέει στο T- LIVE η Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Μπέλλα

Ο… παράδεισος των Χριστουγέννων φαίνεται πως είναι φέτος το Nτουμπάι, καθώς όλα εκεί  κυλούν κανονικά, με τα εστιατόρια, τα κλαμπς και τα καταστήματα να λειτουργούν κανονικά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T- LIVE, το Ντουμπάι ζει σε ρυθμούς προ κορονοϊού σαν να είναι ο Δεκέμβριος του 2019! Πολλοί Έλληνες βρίσκονται στο Ντουμπάι για δουλειές αλλά και για διακοπές και η εκπομπή φιλοξένησε το διάσημο μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, η οποία θα βρίσκεται στο Ντουμπάι για 4 μήνες για δουλειές που έχει ήδη κλείσει. Πως βιώνει όμως το όμορφο μοντέλο τη ζωή στο Ντουμπάι;

“Φοράμε τις μάσκες αλλά από κει και πέρα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Να πάμε για ψώνια, στο εστιατόρια, ζούμε  όπως ήταν στην Ελλάδα πέρσι πριν τον κορονοϊό” είπε η Ιωάννα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Εγώ έχω κλείσει δουλειές. Έχω μια καμπάνια με κοσμήματα και ρούχα. Προσέχω πάρα πολύ. Φοράω συνέχεια μάσκα παντού. Το περίεργο είναι ότι όταν καθόμαστε δεν φοράμε μάσκα αλλά σε ένα εστιατόριο αν σηκωθείς να πας τουαλέτα ή σηκωθείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο πρέπει να  φοράς μάσκα”.

Πηγή: tlife.gr