Απόστολος Λύτρας: Έκανε μήνυση στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Απόστολος Λύτρας

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διανυκτερεύσει.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας το απόγευμα της Τετάρτης για να μεταφερθεί, μετά τις 22.00 το βράδυ, στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφιας όπου θα περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια. Έπειτα από μια νύχτα στα κρατητήρια, ο γνωστός ποινικολόγος θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ωστόσο, ο Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Ειδικότερα, η γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δώσει τυπικά μία απολογία. Με εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης κυρίας Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία η γυναίκα θα αφεθεί ελεύθερη.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει η μεταφορά του Απόστολου Λύτρα από το ΑΤ Παλλήνης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα περάσει τη νύχτα, στα κρατητήρια. Η μεταφορά του μάλιστα, έγινε από την πίσω πόρτα, προφανώς για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα του ΑΤ Ν. Φιλαδέλφειας, όπου θα διανυκτερεύσει.

Πηγή: newsit.gr / Πηγή εικόνας: NDP Photo