Απόστολος Καμιτσάκης: «Μου ζητούσε να ουρήσω σε κάποια γωνία λέγοντας τον μονόλογο»

Απόστολος Καμιτσάκης

"Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή", εξομολογείται ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο «πάτερ Δημήτριος» στο Καφέ της Χαράς, μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από γνωστό σκηνοθέτη.

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν», όπως μας έλεγε. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό, την τραβούσε από τα μαλλιά.

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο -έμμεσο- ζητούσε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά.

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες δεν θα το κάνω, τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για καφέ και να μιλήσουμε για δουλειά. Πήγα στον καφέ, συνέχιζα να ακούω πράγματα που δεν είχαν νόημα», σημείωσε ο Απόστολα Καμιτσάκης.