Απόστολος Γκλέτσος για Νίκο Φίλη: «Ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά»!

«Πάντως για μένα είναι βόδι»!

Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλη, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Όταν ο Γιώργος Δούρος ρώτησε τον πρόεδρο της «Τελείας» «Κυκλοφορείτε έξω με τον κόσμο, έρχεστε σε επαφή… Τι σας λένε οι απλοί πολίτες; Ποια είναι η αγωνία τους;», ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:

«Η αγωνία τους είναι πάρα πολύ μεγάλη. Θα σας πω ένα περιστατικό. Προχθες, ήμουν στο σπίτι μου κι έρχεται και μου χτυπάει ένας άνθρωπος την πόρτα -ήταν η ώρα των ειδήσεων του Mega- με δάκρυα στα μάτια και μου λέει: «Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα αυτό το βόδι», μιλάω για τον Φίλη, «και είπε «μα πόσα μακαρόνια τρώνε;» Απόψε, τα μακαρόνια που έχουμε δεν φτάνουν για τα τέσσερα παιδιά μας»!».

Στη σύσταση της Ρίτσας Μπιζόγλη «Να αποφεύγουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς», ο Απόστολος Γκλέτσος τους άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν είπε: «Δεν αποφεύγω τίποτα! Είναι χειρότερο ένα βόδι, ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά να λέει πόσα μακαρόνια…».

«Έχουν σημασία τα κιλά για το τι λέει κάποιος;», ρώτησε έκπληκτη η δημοσιογράφος. «Υπερασπιστείτε τον Φίλη! Πάντως για μένα είναι βόδι!», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Περισσότερα latest news »