Απόψε τρείς ταινίες ανταγωνίζονται το Master Chef!

ΔΕΙΤΕ το πρώτα στο zappIt πριν το δείτε στη στηλεόραση!

30ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ – 21:00 ANT1
H ταινία σχολιάζει με χιούμορ το θέμα της εξάρτησης από την οικογένεια και προτείνει μια ευρηματική λύση στο πρόβλημα. Πρωταγωνιστούν η γοητευτική σουπερ σταρ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο γόης του Χόλλυγουντ Mάθιου Μακ Κόναχι, ενώ την παράσταση κλέβει η χαρισματική Ζόι Ντεσανέλ με τον ρόλο της δυσπροσάρμοστης συγκατοίκου της πρωταγωνίστριας.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μπορεί να έχει περάσει τα τριάντα όμως ο Τριπ αισθάνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να… μένει ακόμα στο σπίτι των γονιών του. Και ποιος άλλωστε μπορεί να τον κατηγορήσει; Έχει δωρεάν διαμονή, ένα υπέροχο δωμάτιο και μια μητέρα να του πλένει τα ρούχα. Απελπισμένοι να τον βγάλουν έξω από το σπίτι, οι γονείς του προσλαμβάνουν μια όμορφη γυναίκα, την Πόλα για να του δώσει μια μικρή… ώθηση! Όμως η αντίδραση του Τριπ είναι κάτι που κανείς δεν περιμένει…

MASTERCHEF – 21:15 MEGA
Οι διαγωνιζόμενοι παρακολουθούν το δεύτερο Masterclass και μαθαίνουν μυστικά της μαγειρικής! Ο Λευτέρης Λαζάρου φτιάχνει έναν διαφορετικό μουσακά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εντυπωσιάζει με μια ιδιαίτερη συνταγή και για το τέλος, ένας καλεσμένος έκπληξη διδάσκει ξεχωριστές τεχνικές!

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Νο 2 – 21:00 STAR
Ο νεαρός Τζόι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του σχολείο. Τα πράγματα για εκείνον δεν είναι εύκολα αλλά προσπαθεί να σκέφτεται πάντα θετικά. Αισιόδοξος και ονειροπόλος, θέλει να κάνει φίλους και φυσικά να ερωτευθεί το ομορφότερο κορίτσι. Στο πρόσωπο της γλυκιάς Μαίρη ίσως βρει όσα ονειρεύεται. Αλλά προσοχή αυτή η Σταχτοπούτα δεν φοράει γυάλινα γοβάκια αλλά παπούτσια χορού!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ – 21:00 ALPHA
Ο Τομ έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο και προσπαθεί να βρει όχι μόνο δουλειά αλλά και σχέση, προκειμένου να ξεφύγει από το φουστάνι της μαμάς του και το μίζερο μικροαστικό σπίτι στο Μπρούκλιν. Τότε ακριβώς εμφανίζεται στη ζωή του ο παιδικός ανεκπλήρωτος έρωτάς του, η Τζούλι, που τον ξεσηκώνει συναισθηματικά και του δίνει το σήμα ότι τώρα μπορεί να ελπίζει σε μια σχέση μαζί της. Παράλληλα όμως, ο Τομ λαμβάνει και ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από μια «τεθλιμμένη» κυρία που του ζητά να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία του γιου της και παλιού συμμαθητή του, τον οποίο όμως ο Τομ δεν θυμάται καν ποιος είναι…