Απόψε θα τα δούμε …όλα!

Δυναμικό τηλεοπτικό ξεκίνημα το βράδυ της Δευτέρας.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 43: Ο ‘Αρης ετοιμάζει μία έκπληξη για τη Φαίη για να την εντυπωσιάσει. Στην πραγματικότητα όμως της χαλά τα σχέδια για ένα όμορφο βράδυ με τον Σταύρο.Ο Δημήτρης Μαλτέζος υιοθετεί μία τακτική αναμονής μια που η Αλεξάνδρα του δηλώνει ότι δε θέλει να πιεστεί γιατί το πένθος της είναι ακόμα νωπό. Ο Μανώλης δείχνει ότι η επιθυμία του είναι να φροντίζει και να αγαπά τη Βίκυ όσο κι αν αυτή δεν του αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα μυστικά της. Ο Ρώσος κάνει ευθεία επίθεση στον Σταύρο κατηγορώντας τον ότι έχει αλλάξει και επισημαίνοντας ότι δεν είναι ευτυχισμένος από τότε που χώρισε από τη Μαρία. Ο Σταύρος του απαντά ότι είναι πολύ ερωτευμένος με τη Φαίη, πράγμα που όμως θα τεθεί σε δοκιμασία όταν λίγη ώρα μετά δει τον ‘Αρη να φεύγει από το σπίτι της…

21:00 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 9: Ο Ηλίας είναι στη φυλακή, και η υπόλοιπη οικογένεια μπανταρισμένη από την έκρηξη στο υπόγειο του χαλβατζίδικου. Δεν υπάρχουν λεφτά για την εγγύηση αποφυλάκισης, το χρέος έχει ανέβει ακόμη περισσότερο και η Κατερίνα είναι αποφασισμένη ν’ αφήσει τον Ηλία στη φυλακή για πολύ καιρό.. Η ‘Αντζελα δεν αντέχει άλλο τους εξωφρενικούς ‘Ελληνες και αποφασίζει να φύγει για Γερμανία δίνοντας την υπόθεση στο δικηγόρο της. Πριν φύγει όμως πηγαίνει μια τελευταία βόλτα με τον Δημήτρη στην αμμουδιά. Αυτή η βόλτα αλλάζει όλα τα δεδομένα για την οικογένεια όπως και η πρόσκληση στο σπίτι ενός συμμαθητή της Αριάδνης του οποίου ο πατέρας είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

22:00 BLACK OUT – ANT1

Τα βλέπετε όλα μαύρα; Το παιχνίδι που θα βγάλει στο φως τους μεγαλύτερους φόβους σας, άρχισε … στο απόλυτο σκοτάδι! Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δεν θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν από το φόβο τους… ήρθαν για να σκορπίσουν τον τρόμο σε ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο max, εκτός από την όραση! Έξι παίκτες τη φορά, θα πρέπει να βάλουν το μυαλό τους να δει όσα τα μάτια τους δεν θα μπορούν. Αν θεωρείτε πως διαθέτετε τόλμη, ρίσκο, θάρρος, χιούμορ και είστε διαρκώς σε εγρήγορση… δοκιμάστε το και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο σκοτεινός τύπος, που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τελικά θα βγει από το «Black Out»… ασπροπρόσωπος!

00:00 ΟΛΑ 12 – ΑΝΤ1

Μετά από πιέσεις, αγώνες και παρεμβάσεις, αποφασίστηκε ότι τελικά θα καταβληθεί η δωδέκατη δόση του OLA. Θα χορηγείται τμηματικά, ανά εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι ο απαραίτητος έλεγχος θα διαπιστώνει ότι υλοποιούνται οι δεσμεύσεις για τη διατήρηση του μείγματος συνέντευξης – βιντεάκια – χορευτικά. Χρέη επιτηρητού εκτελεί Γερμανίδα επίτροπος, ενώ οι παράγοντες της εκπομπής προσπαθούν να επιτύχουν τη μετακίνηση μίας Ιταλίδας συναδέλφου της, ώστε να διατηρηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ Ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου.
Παρουσίαση: Θέμος Αναστασιάδης

Διαβάστε ακόμα:

Ποια κυρία κέρδισε στη μάχη των οκτώ;