Απόψε στην TV γίνονται …ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ!

Τι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό μενού;

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 141: Ο Δημήτρης επιμένει να μάθει τον λόγο για τον οποίο η Βίκυ δεν προχώρησε τη ζωή της, ενώ της δηλώνει πως θα τη διεκδικήσει. Η Αντέλα επισκέπτεται τη Σάννυ και την ευχαριστεί που ώθησε τον Σιμόν να πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Σταύρος ανησυχεί για την υγεία της Φαίης, της μιλά στο τηλέφωνο, ενώ η Χρύσα κρυφακούει την συζήτηση. Η Χρύσα βγαίνει για ποτό με τον Σταύρο, μεθάει και αυτός προσφέρεται να την πάει σπίτι. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία να τον καλέσει για φαγητό στο σπίτι της την επόμενη μέρα. Η Νάνσυ υποδέχεται ως Μαριλίζα τον Γρηγόρη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και αυτός πέφτει στην παγίδα της. Η Αλεξάνδρα μαλώνει με τον Δημήτρη, γιατί ανακάλυψε πως δεν ήταν σε σύσκεψη όπως της είχε πει. Ο 'Αρης αποφασίζει να μιλήσει στη Φαίη, αλλά η 'Αντα τον συμβουλεύει να περιμένει λίγο ακόμα.

21:00 Η Τριλογία του Κόσμου: Το Αστέρι του Βορρά – ALPHA

Σε ένα παράλληλο προς το δικό μας σύμπαν, η 12χρονη Λίρα Μπελάκουα ξεκινά ένα παράτολμο ταξίδι στο Βορρά για να βρει το χαμένο φίλο της Ρότζερ. Με μόνη συντροφιά τη «φτερωτή» συνείδησή της, θα γνωρίσει τον κόσμο των μαγισσών, θα συναναστραφεί με δύο από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του κόσμου της, τον Λόρδο Άσριελ και την κυρία Κάλτερ και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη φιλία μιας λευκής αρκούδας με το όνομα Γιόρεκ Μπάρνισον. Μαζί της μεταφέρει κρυφά το τελευταίο «αληθειόμετρο», που όμως το αναζητά πάση θυσία το πανίσχυρο κυβερνητικό σώμα του Διευθυντηρίου. Η ζωή της, καθώς και η ζωή όλων όσοι ανήκουν στο σύμπαν της, εξαρτάται από την ικανότητά της να μη το χάσει από τα χέρια της…

22:00 GREY'S ANATOMY – ANT1

Το Greys Anatomy, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό σ όλο τον κόσμο, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και έγινε παγκόσμια μανία, ήρθε με τον 8ο κύκλο, σε Α τηλεοπτική προβολή στο ΑΝΤ1 Prime Series!
Σε αυτόν τον κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τη Μέρεντιθ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ντέρεκ στη ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή να κινδυνεύει να χάσει τη μικρή Ζόλα, αλλά και τη δουλειά της στην κλινική.
Η Κριστίνα από την άλλη, ακροβατεί μεταξύ της μητρότητας και της επαγγελματικής καταξίωσης στο νοσοκομείο. Τι από τα δύο θα αποδειχθεί σημαντικότερο για αυτήν; Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ένταση, η αγωνία, οι έρωτες, τα πάθη, ο πόνος, η απώλεια, η επιτυχία, η αποτυχία, η προδοσία, η φιλία, η αγάπη, η αφοσίωση, τα διλήμματα, οι χαρές, έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους!

22:00 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – STAR

Ο Ντέρεκ είναι ένας οργισμένος νεαρός όπου η δολοφονία του πατέρα του από έναν έγχρωμο άνδρα, τον έχει μετατρέψει σε αδίστακτο ρατσιστή. Ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και κάτω από τη καθοδήγηση μιας ακροδεξιάς οργάνωσης ωθείται σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των έγχρωμων μειονοτήτων. Τελικά, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Κατά τη διάρκεια της έκτισης της ποινής του, ο Ντέρεκ συνειδητοποιεί τη λανθασμένη συμπεριφορά του και μετανοεί. Όταν, όμως, αποφυλακίζεται επιστρέφει σπίτι του και συνειδητοποιεί ότι ο Ντάνι, ο μικρότερος αδελφός του, έχει ασπαστεί τις ίδιες ρατσιστικές ιδέες που αυτός είχε στο παρελθόν…

22:05 DOWNTON ABBEY – NET

Eπεισόδιο 4: 1918. Θυμωμένη με την απόφαση της Κόρα να αναδιοργανώσει τις βάρδιες του νοσοκομείου, έτσι ώστε να διευκολύνει το προσωπικό, η Ιζομπελ πηγαίνει ως νοσοκόμα στη Γαλλία, λίγο πριν φθάσουν τα νέα ότι ο Μάθιου και ο Γουίλιαμ αγνοούνται. Κατά την απουσία της Ίζομπελ η μαγείρισσά της κα Μπέρντ και ο μπάτλερ της Μόλσλεϊ ανοίγουν ένα μαγειρείο για τους βετεράνους, στο οποίο συμμετέχουν η κα Πάτμορ και η Ντέιζυ, που πηγαίνουν ότι φαγητό περισσεύει από τον Πύργο. Ο Ο’ Μπράιαν πληροφορεί την Κόρα γι’ αυτή την εξέλιξη, αλλά η Κόρα θεωρεί ότι είναι υπέροχη χειρονομία και επιμένει να συμμετέχουν και η ίδια και ο Ο’ Μπράιαν σε αυτό. Ο Ρόμπερτ βρίσκει τον Τζον Μπέιτς και τον κάνει να γυρίσει στον Πύργο του Ντάουντον.

00:00 ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ – ΑΝΤ1

Αλλη μια σεζόν τα θέλετε ΟΛΑ… και θα τα έχετε, αφού η σάτιρα και η επικαιρότητα κάνουν και φέτος τον τέλειο συνδυασμό στον ΑΝΤ1! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00, έρχονται ξανά στην τηλεόραση απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις, σπαρταριστό γέλιο και φυσικά ο ένας και μοναδικός Θέμος Αναστασιάδης. Μαζί του, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού. 

Διαβάστε ακόμα:

Dancing ή King of Mykonos προτίμησαν οι τηλεθεατές;