Απόψε η θεία απ’ το Σικάγο συναντά τον… Iron Man στην TV

Δείτε τι θα.... δείτε απόψε στην TV

Στις 21:15 στο MEGA αρχίζει η ταινία «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: Η ΣΩΤΗΡΙΑ» με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Γουέρδινγκτον, Μουν Μπλάντγκουντ, ‘Αντον Γιέλτσιν.
Το 2018 η περίφημη Ημέρα της Κρίσης έχει πλέον αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της. Το δίκτυο Skynet έχει στρέψει τον πολυάριθμο στρατό Εξολοθρευτών ενάντια στο ανθρώπινο γένος, οδηγώντας τον πλανήτη σε πυρηνικό ολοκαύτωμα, με δισεκατομμύρια θύματα. »Ομως, ο πόλεμος ανάμεσα στις μηχανές και την Αντίσταση μαίνεται κλιμακούμενος με την κάθε πλευρά να σχεδιάζει την τελική επίθεση. Ενώ το Skynet ισχυροποιείται συνεχώς, η Αντίσταση υποκλέπτει ένα σήμα που η ηγεσία της θεωρεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον τερματισμό του πολέμου. Ο ανερχόμενος στην ιεραρχία Τζον Κόνορ όμως, που κουβαλά στους ώμους του τις προσδοκίες όσων των θεωρούν μέλλοντα ηγέτη της Αντίστασης, θα βρεθεί ενώπιον ενός κρίσιμου διλήμματος που απειλεί να ανατρέψει όλα όσα πίστευε για τον πόλεμο. Το εάν μπορεί να εμπιστευθεί τον Μάρκους Ράιτ, έναν άνδρα που εμφανίστηκε μυστηριωδώς, με τελευταία του ανάμνηση την θανατική του καταδίκη, είναι πιθανό να κρίνει το αύριο της ανθρωπότητας…

Στις 21:00 στον ΑΝΤ1 έχει «IRON MAN 2 » με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζουνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μίκι Ρουρκ, Ντον Τσιντλ, Σαμ Ρόκγουελ, Σάμιουελ Τζάκσον.
Ο πολυεκατομμυριούχος βιομήχανος – εφευρέτης Τόνι Σταρκ έχει αποκαλύψει την ταυτότητά του ως «Iron man» στον κόσμο. Παρά όμως την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού, για να μοιραστεί την τεχνολογία του, ο Τόνι είναι αρνητικός στο να αποκαλύψει τα μυστικά της στολής του Iron Man, καθώς φοβάται μήπως οι πληροφορίες πέσουν σε λάθος χέρια και τότε τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον Ιβάν Βάνκο, ο οποίος έχει κατασκευάσει τα δικά του όπλα, χρησιμοποιώντας την ίδια την τεχνολογία των Επιχειρήσεων Σταρκ. O Ιβάν στην προσπάθειά του να καταστρέψει τον Iron Man, βρίσκει μια σύμμαχο. Αυτή είναι η νομική σύμβουλος της Βιομηχανίας Σταρκ, Νάταλι Ράσμαν, η οποία αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα και τη σύνδεση που έχει με τον Νικ Φιούρι, ενώ η Πέπερ Ποτς αναλαμβάνει νέες αρμοδιότητες.

Στις 21:00 στον Alpha έχει  Chart*Show – Your Countdown σε επανάληψη, με την Ναταλία Γερμανού και τους λαμπερούς καλεσμένους της.

Στις 21:00 στο Star αρχίζει η ελληνική ταινία «Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ» με τους Γεωργία Βασιλειάδου, Ορέστη Μακρή, Τζένη Καρέζη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Στέφανο Στρατηγό.
Ο Χαρίλαος, συνταξιούχος στρατηγός και αυστηρός οικογενειάρχης παλαιών αρχών, έχει τέσσερις κόρες. Οι τρεις έχουν φθάσει πια σε ηλικία γάμου, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παντρέψεις τρεις κόρες όταν τις έχεις αναθρέψει με στρατιωτική, κυριολεκτικά, πειθαρχία και δεν τις αφήνεις να πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία σου. Ο Χαρίλαος, όμως, έχει και μια αδελφή, χήρα, που ζει μόνιμα στο Σικάγο. Σκέφτεται, λοιπόν, να την φέρει στην Ελλάδα για να τον διευκολύνει να τις παντρέψει. Η θεία φθάνει στην Αθήνα και το σπίτι αλλάζει: έπιπλα, ρούχα, πικ-απ, ποτά, όλα όσα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο σπίτι με τέσσερα νέα κορίτσια, γίνονται πραγματικότητα. Και μετά, μπαίνει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα παντρέψει και τις τρεις κοπέλες, αλλά και την ίδια τη θεία…

Στο ΣΚΑΪ  στις 21:45 αρχίζει η εκπομπή «Goal» ενώ στις 22:00 στη ΝΕΤ η «Αθλητική Κυριακή»

Διαβάστε ακόμα:

Οι επαναλήψεις ελληνικών σειρών κέρδισαν τους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής