Απόπειρα βιασμού στη Νίκαια: Σοκάρει η 20χρονη που δέχτηκε την επίθεση

Νίκαια

«Το αφτί μου έχει αλλάξει θέση», λέει η χαρακτηριστικά στο T Live.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε έξω από το σπίτι της στη Νίκαια περιέγραψε στην εκπομπή T Live και στην δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη μία 20χρονη κοπέλα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν 28χρονο.

Η νεαρή γυναίκα, που έχει χτυπηθεί πολύ, συγκλονίζει με τα όσα εξομολογήθηκε στον Alpha.

«Είχα βγει με κάτι φίλους, γυρνούσα από τη βόλτα καθώς είχα βγει για 2 ωρίτσες. Στον δρόμο πάντα κοιτάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι μου αν κάποιος έρχεται. Εκείνη την ώρα που είχε πιάσει μπόρα, είδα έναν άντρα που μου φάνηκε περίεργος. Είπα ότι μέχρι να απομακρυνθεί αυτός και μέχρι να ησυχάσει η μπόρα, θα περιμένω λίγο και μετά θα φύγω. Επειδή ξέρω τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τη γειτονιά, κάθεται στην πλατεία.

Τον αντιλήφθηκα στο στενό, στο σημείο δηλαδή που πάντα κοιτάζω. Όταν αντιλήφθηκα ότι ήταν αυτός και με παρακολουθούσε, γιατί φαινόταν από το βλέμμα του, φοβήθηκα και κατάλαβα τι ήθελε να κάνει. Πριν αρχίσω να στρίβω, καταλαβαίνω ένα χέρι από πίσω μου να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη. Να προσπαθεί να με βαρέσει και να μου κάνει άσχημα πράγματα. Πέσαμε στο πάτωμα και παλεύαμε και σε εκείνο το σημείο έφαγα πάρα πολύ ξύλο γιατί αντιστεκόμουν. Φώναζα πολύ και με είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές.

Στη συνέχεια έπιασε το κεφάλι μου από τα μαλλιά, προσπαθούσε να με γυρίσει ανάποδα και το χτυπούσε στο πάτωμα. Όλο το κεφάλι μου έχει φουσκώσει πολύ, το αφτί μου έχει αλλάξει θέση, το φρύδι μου και το μάτι μου έχουν πάει πολύ πιο κάτω. Έτρεξε όταν άκουσε τις φωνές από τους γείτονες. Εγώ δεν καταλάβαινα την κατάστασή μου αλλά έτρεχα από πίσω του και φώναζα κάποιον να τον πιάσει», είπε η 20χρονη στον Alpha.

Δες όλα όσα είπε η 20χρονη στο T-live:

Στο T-live μίλησε και η μητέρα της 20χρονης.

«Τη χτύπησε πολύ άσχημα, κόντεψε να της βγάλει το μάτι. Πρόλαβε κι έφυγε, ζήτησε από ένα σπίτι βοήθεια. Ήμουν σπίτι και περίμενα το παιδί κατά τις 12.30. Αυτός την αιφνιδίασε απότομα στο στενό. Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και την βάρεσε. Της χτύπαγε το κεφάλι κάτω στον δρόμο» σημείωσε η μητέρα της 20χρονης.