Απολογείται σήμερα το μοντέλο με την κοκαΐνη

μοντέλο

Τι λέει ο δικηγόρος της;

Απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη με 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Η ίδια, μέσω του συνηγόρου της, αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητο της. Ο δικηγόρος της 31χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», επισημαίνοντας ότι όλα θα φανούν στην απολογία της.

«Περιμένουμε να εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης της εντολέως μου, μέχρι τότε η ανάκριση θα καθυστερήσει δύο ώρες. Ήταν να ξεκινήσει στις 11, αλλά τώρα θα ξεκινήσει μετά τις 12 και καταλαβαίνετε ότι θα είναι μια μακρά διαδικασία. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την κατηγορία, έχουμε όμως ξαναπεί ότι είναι κατασκευασμένη. Οι περισσότερες εξελίξεις θα αποδειχτούν μέσα στην ανάκριση.

Η εντολέας μου έχει δηλώσει ότι απειλούσαν τη ζωή της. Η ψυχολογία της είναι ενός κατηγορουμένου που περιμένει τη δικαίωσή του, όταν θα έρθει η στιγμή της απολογίας. Θα τα πει στην ανακρίτρια. Δηλώνει αθώα και είναι αθώα. Ούτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και δεν είχε ούτε οικονομική ανάγκη να κάνει αυτή την κίνηση. Θα φανούν όλα στην απολογία» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος στη Σοφία Μανουσακίδου.