ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μάθετε το φινάλε του «Kismet»

Διαβαστε:Αυτοκτονεί η όχι ο Κενάν;

Δυσάρεστα νέα για τις φανατικές τηλεθεάτριες του “Kismet” καθώς σύμφωνα με το σενάριο του 75ου και τελευταίου επεισοδίου της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ο Κενάν – ο κατά κόσμο γοητευτικός Μπουράκ Χακί – ακολουθεί την μοίρα του πατέρα του και αυτοκτονεί ενώ την ίδια ώρα η Λάμια αποφασίζει να ενδώσει τελικά στον Τζεμίλ που την πολιουρκούσε. Οι ερωτικές σκηνές της Λάμιας και του Τζεμίλ εναλλάσονται στην οθόνη με τις τελευταίες στιγμές του Κενάν μόνο που δεν θα δούμε ποτέ το νεκρό σώμα του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει μια άνευ προηγούμενου παραφιλολογία στην Τουρκία σχετικά με το αν τελικά αυτοκτονεί ο Κενάν ή οι σεναριογράφοι θα αποφασίσουν να τον αναστήσουν στον επόμενο κύκλο της σειράς αν βέβαια υπάρξει…..

Και αυτό γιατί έχει γυριστεί και προβληθεί στην γείτονα ένα ακόμη επεισόδιο το οποίο κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι επετειακό (special) κάποιοι άλλοι πως αποτελεί προάγγελο ενός νέου κύκλου της σειράς. Το επεισόδιο αυτό λοιπόν ξεκινά με την πανέμορφη κόρη του Κενάν και της Λάμιας ενήλικη πλέον να κοιτά μια σκισμένη φωτογραφία των γονιών της λίγο πριν δώσει το πρώτο της κονσέρτο με βιολί. Υπάρχει λοιπόν η φήμη πως αν τελικά η σειρά συνεχιστεί ο Κενάν θα εμφανίζεται είτε ως ανάμνηση στο μυαλό και στα όνειρά της κόρης του ή η παραγωγοί θα τον “αναστήσουν” δείχνοντας πως τελικά είχε γλιτώσει από την αυτοκτονία και είχε αποφασίσει να ζήσει μακριά απ' όλους και απ' όλα…..

Πάντως και στο φινάλε του βιβλίου “Dudaktan Kalbe” (όπως είναι και ο πρωτότυπος τίτλος της τουρκικής σειράς) που βασίστηκε η σειρά ο κεντρικός ήρωας αυτοκτονεί.