ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίτλοι τέλους για τον Μουτσινά

«Στον επόμενο τόνο, το ρολόι θα σταματήσει»! Αυτό ισχύει στην περίπτωση του… ρολογιού του Νικου Μουτσινά με το χρόνο να «παγώνει» και την εκπομπή του «Νικ Ο’ Κλοκ» να ρίχνει τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή θα ολοκληρώσει τον κύκλο της την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη βδομάδα, την Τρίτη 4 Μαρτίου, θα προβληθεί μία ακόμα, με τα καλύτερα αποσπάσματα, τα best of, από αυτές που προβλήθηκαν. Τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν η εκπομπή να σταματήσει την προβολή της, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των 16 αρχικά εγκεκριμένων επεισοδίων.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να κάνουν περιορισμένες κινήσεις.

Μπορεί λοιπόν στον ALPHA να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής, αλλά ακολουθούν τα αρχικά τους σχέδια, δηλαδή να ολοκληρώσουν τον κύκλο της σεζόν μόνο με 16 επεισόδια.

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, με το τέλος της σεζόν και στο πλαίσιο των επαφών που θα γίνουν μεταξύ των στελεχών του σταθμού με τον παρουσιαστή για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, θα τεθεί ξανά και το θέμα για το «Νικ Ο’ Κλοκ».

Προς το παρόν όμως, το «ρολόι» του Νίκου Μουτσινά θα «παγώσει» και καλό θα ήταν βέβαια, στο χρόνο που θα του μείνει, να σκεφτεί κι αυτός καλύτερα το «μηχανισμό» του, γιατί το… ρολόι του δεν ήταν… καλοκουρδισμένο! Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη θα βγει το τελευταίο, για τη φετινή σεζόν, live του «Νικ Ο’ Κλοκ», ενώ βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει καθημερινά το «Δέστε τους» κάθε απόγευμα.

Γρηγόρης Μελάς