ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι θα παρουσιάσει η Τσολάκη στον ALPHA

Στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού η Ελένη Τσολάκη έφτιαξε τις βαλίτσες της και μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου παρουσίαζε το «Κορίτσια για σπίτι» ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» στον ALPHA, ενώ μετά το πέρας αυτής παραμένει στο κανάλι της Κάντζας, αλλά χωρίς να έχει αναλάβει κάποια άλλη εκπομπή.
Μπορεί στον ALPHA να την έχουν ακόμα… παροπλισμένη, αφού δεν έχουν βγάλει ακόμα στον αέρα την εκπομπή που σχεδίαζαν, αλλά σύντομα η νεαρή παρουσιάστρια θα αναλάβει δουλειά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Ελένη Τσολάκη θα είναι αυτή που θα μεταδώσει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA τα όσα θα συμβούν στο καρναβάλι της Πάτρας. Το κανάλι της Κάντζας ανέλαβε τη μετάδοση της αποκριάτικης παρέλασης και η παρουσιάστρια θα είναι αυτή που θα περιγράφει όλα όσα θα συμβούν εκεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 2 Μαρτίου. Η Αχαϊκή πρωτεύουσα έχει ξεκινήσει ήδη να ζει σε αποκριάτικους ρυθμούς και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 2 Μαρτίου, με τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ALPHA, ενώ η Ελένη Τσολάκη θα είναι αυτή που θα μεταφέρει το γλέντι σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από αυτή την απόφαση πάντως, ο ALPHA αποδεικνύει ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει τη νεαρή παρουσιάστρια μόλις τους δοθεί η ευκαιρία. Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέγονται στο κανάλι της Κάντζας ίσως μετά το Πάσχα να έχει πιο μόνιμη τηλεοπτική παρουσία. Ίδωμεν…!

Γρηγόρης Μελάς