ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… έκπληξη σχεδιάζει να κάνει το Mega;

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν στο τηλεοπτικό τοπίο κάνει τα στελέχη των σταθμών να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις που θα αποφέρουν περισσότερα έσοδα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν στο MEGA και ετοιμάζουν να κάνουν την ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη που μπορεί το χρήμα να μην ρέει άφθονο αλλά κάτι… ψιλά κυκλοφορούν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο κανάλι της Μεσογείων δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στον ενημερωτικό τομέα και ότι καταφέρνει να κερδίζει συνεχώς στον αγώνα της τηλεθέασης στη μάχη των ενημερωτικών… ναυαρχίδων. δηλαδή των καθημερινών κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο MEGA σκέφτονται μήπως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν βγάζουν κάθε μέρα το μεσημέρι προς απόγευμα μία καινούργια ενημερωτική εκπομπή. Η έντονη ειδησεογραφία έχει αυξήσει τους τηλεθεατές των ενημερωτικών εκπομπών και αυτό είναι κάτι που θέλουν να το εκμεταλλευθούν στο κανάλι της Μεσογείων καθώς θεωρούν ότι το μεσημέρι υπάρχει ενημερωτική… τρύπα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αυτό το διάστημα λοιπόν μελετούν το κόστος της εκπομπής, θεωρώντας ότι δεν θα είναι απαγορευτικό καθώς διαθέτουν και τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό. Άλλωστε, θεωρούν ότι το να παρακολουθούν on air τις εξελίξεις θα λειτουργήσει θετικά και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.

Προς το παρόν το σχέδιο αυτό είναι ακόμα στα χαρτιά αλλά με μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί και να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Και είναι σίγουρο πως αν αυτό γίνει και κάνει την έκπληξη στα υπόλοιπα κανάλια να βγάζει καθημερινή live μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή, τότε θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές και στα προγράμματα των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών που είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσουν το MEGA να δρα ανενόχλητο στη μεσημεριανή ζώνη με live ενημερωτική εκπομπή.