ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στενή συνεργάτιδα της Μελέτη έκανε δοκιμαστικό για το «Πρωινό Mou»!

Ο λόγος για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι που τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην τηλεοπτική παρέα της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά όπως φαίνεται η νεαρή παρουσιάστρια… μελετά το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες η Φλορίντα έκανε δοκιμαστικό για να είναι στην πρωινή παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Μπορεί η Ελεονώρα να μετακόμισε από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά όπως φαίνεται η Φλορίντα είναι… κολλημένη με το πρωινό ξύπνημα. Έτσι λοιπόν, χθες το μεσημέρι συμμετείχε σε δοκιμαστικό που κάνουν οι υπεύθυνοι του MEGA, αναζητώντας το πρόσωπο που θα καθίσει στη θέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Τάσου Θεοδώρου που δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, αφού η Μαίρη θα παρουσιάσει (καλώς εχόντων των εξελίξεων!) το «Master Chef» και ο Τάσος μετακόμισε στην Κύπρο για να παρουσιάσει δική του εκπομπή.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες η Φλορίντα απουσιάζει από τη «Μεσημεριανή μελέτη» και μάλιστα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει… τιμωρηθεί από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο δημοσιογράφος μας είπε πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν μάλωσα με τη Φλορίντα και βέβαια, ποτέ δεν την τιμώρησα και την έδιωξα από την εκπομπή, όπως λένε. Με τη Φλορίντα άλλωστε, τόσο εγώ όσο και η Ελεονώρα, διατηρούμε, πέρα από τις επαγγελματικές και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοιες φήμες και με τι σκοπούς. Η Φλορίντα είχε ζητήσει άδεια από το σταθμό για λίγες μέρες για προσωπικό της θέμα και όσο γνωρίζω, σήμερα θα είναι ξανά κανονικά στην εκπομπή». Στην ερώτηση πάντως που του κάναμε για το αν γνωρίζει ότι η Φλορίντα έκανε επαφές με το MEGA, ο Θέμης Μάλλης απάντησε αρνητικά, τονίζοντάς μας ότι δεν γνωρίζει τίποτα! Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε, στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς ήταν ενημερωμένοι για την απόφαση της Φλορίντας να συμμετέχει στα δοκιμαστικά για το «Πρωινό mou» και μάλιστα της είχε δοθεί και η άδεια.

Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν το δοκιμαστικό για το «Πρωινό Mou», πήγε καλά και από τις 5 Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του MEGA, δούμε τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να είναι μαζί με το Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη, στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Γρηγόρης Μελάς