ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε τι θα… δοκιμαστεί ο Αργύρης Αγγέλου;

Είναι ταλαντούχος ηθοποιός και... βραβευμένος χορευταράς. Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου, που μετά την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στο δεύτερο κύκλο του «Dancing with the stars», όχι μόνο δεν θα καθίσει στην κριτική επιτροπή, όπως έγινε με την Έρρικα Πρεζεράκου, αλλά θα… περάσει κι από δοκιμαστικό.

 Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες και δη αύριο μεθαύριο, ο ηθοποιός θα κάνει δοκιμαστικό για να αναλάβει την παρουσίαση του backstage στον επόμενο κύκλο του talent show. Αν και λέγεται ότι ο Αργύρης έχει κλείσει να αναλάβει την παρουσίαση, εντούτοις δεν έχει ακόμα ληφθεί η οριστική απόφαση. Βέβαια, όσοι τον γνωρίζουν καλά, θεωρούν ότι το δοκιμαστικό είναι μία «τυπική διαδικασία», αφού ο Αγγέλου είναι ταλαντούχος και σίγουρα θα καταφέρει να περάσει το δοκιμαστικό με άριστα.

Έτσι, στον επόμενο κύκλο που θα ξεκινήσει… χμ…! Μάλλον να το πάμε στα σίγουρα και να γράψουμε πως στον επόμενο κύκλο που ΔΕΝ θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, όπως προγραμματιζόταν αρχικά. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι θα ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου, αλλά επειδή τα προβλήματα είναι τεράστια (και… δαπανηρά!!!), κρατάμε επιφύλαξη, μέχρι να διευθετηθούν και σιγουρευτεί το πότε θα ξεκινήσει να μεταδίδεται!

Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο θέμα της παρουσίασης, δικαιολογημένα θεωρείται πως όοοοοταν λοιπόν ξεκινήσει να μεταδίδεται το «Dancing with the stars», την παρουσίαση on stage θα αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια και backstage ο Αργύρης Αγγέλου. Έτσι για ακόμα μία φορά Ζέτα και Αργύρης θα συνεργαστούν σε show, αφού η πρώτη τους συνεργασία ήταν πριν από χρόνια, όταν η Ζέτα παρουσίασε το «Baby dance» στον ALPHA και ο Αργύρης ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Γρηγόρης Μελάς