ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πως έσπασε τα πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Τι θα γίνει με την εκπομπή "Φώτης και Μαρία live"

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μας λαχτάρισε σήμερα το πρωί με την είδηση πως έσπασε κάποιο από τα πλευρά του. Η ανησυχία των κοντινών του ανθρώπων, της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και των θαυμαστών του ήταν έκδηλη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Φώτης, λάτρης των χριστουγέννων θέλει πάντα ο ίδιος να ασχολέιται με το στολισμό του σπιτιού του και έτσι κάθε χριστούγεννα στολίζει και ξεστολίζει το δέντρο του μόνος του. Έτσι και σήμερα, αφού πέρασαν οι οι γιορτές, ο παρουσιαστής πριν ξεκινήσει για το γραφείο, ήθελε να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν άργησε να έρθει η κακιά η ώρα όταν παραπάτησε και έπεσε και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Μετά τις πρώτες βοήθειες διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει τα πλευρά του και το μόνο σίγουρο είναι πως θα λείψει από την εκπομπή «ΦΩΤΗΣ & ΜΑΡΙΑ LIVE»

Για το ατύχημα του Φώτη, ενημέρωσε και η Μαρία Μπακοδήμου με ανάρτησή της στο twitter. 

Με δελτίο τύπου που έστειλε το Star Channel επιβεβαιώνει τις αποκλειστικες πληροφορίες του zappIT και ενημερώνει για την κατάσταση του παρουσιαστή:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μικροατύχημα στον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Σήμερα (Δευτέρα 9/1) το πρωί καθώς ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο διακοσμημένα σπίτι του – μια και οι αργίες τέλος – έπεσε και έσπασε το πλευρό του. Με πολύ δυνατούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, γύρισε σπίτι του όπου θα μείνει ακίνητος για 2-3 μέρες.

Μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου σήμερα (Δευτέρα 9/1) στην εκπομπή θα είναι η Χριστίνα Παππά και αύριο (Τρίτη 10/1) η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Φώτης θα παρακολουθείται από το γιατρό και όποτε του δώσει το πράσινο φως θα γυρίσει στην εκπομπή και στους τηλεοπτικούς του φίλους.

Ας είναι αυτή η πρώτη και η τελευταία αναποδιά για το 2012.
Του ευχόμαστε περαστικά και του στέλνουμε την αγάπη μας.»

Εμείς να ευχηθούμε στον Φώτη περαστικά, σιδερένιος και το συντομότερο να τον δούμε στην εκπομπή! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι φάρσα έκανε το STAR στον Φ. Σεργουλόπουλο;

ΔΕΙΤΕ την απίστευτη φάρσα σε δεσμευμένους άντρες!

Η τελευταία φάρσα του Φώτη και της Μαρίας για το 2011!