ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ποιός γνωστός παρουσιαστής συζητά προτάσεις ΑΥΤΗ τη στιγμή στον ALPHA ;

Ο ALPHA συνεχίζει τις επαφές του με παρουσιαστές προκειμένου να βρει τους πλέον κατάλληλους για τα νέα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που έχει στο πλάνο της η διοίκηση του καναλιού

Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο MEGA και τα μεσημβρινά (κυρίως) δελτία ειδήσεων, ο Αντώνης Λιάρος είναι πολύ πιθανόν να μας καλησπερίζει από τη νέα σεζόν, μέσω της συχνότητας του ALPHA! Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις του καναλιού και συζητά το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιων δελτίων ειδήσεων, αλλά και εξετάζει την πρόταση για την ενημερωτική εκπομπή που θέλει να κάνει ο σταθμός το πρωί. 

Όπως πρώτο το ZAPPIT σας είχε αποκαλύψει, για αυτή τη θέση, έχει ήδη συζητήσει και η Εύα Καϊλή. Δεν αποκλείεται οι δυό τους να συνεργαστούν και πάλι, μιας και είχαν δουλέψει μαζί για ένα διάστημα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. O ALPHA αναζητά γνωστά πρόσωπα, που το κοινό αγαπάει και έχει ταυτίσει το πρόσωπό τους στην παρουσίαση ειδήσεων, προκειμένου να ενδυναμώσει το ενημερωτικό του προφίλ. 

Ο Αντώνης Λιάρος είχε αποχωρήσει από το MEGA, όταν ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής, ωστόσο δεν εξελέγη και θέλει να επιστρέψει -όπως έκαναν και άλλοι δημοσιογράφοι- στη δουλειά του. 

Άλλωστε, οι περισσότερες από τις ενημερωτικές εκπομπές που εντάχθηκαν μετά την επανάκτηση του καναλιού από την Δημήτρη Κοντομηνά, θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν και η διεύθυνση ειδήσεων, θελει στο πλάι του Αντώνη Σρόιτερ, να τοποθετήσει καινούργια (στον ALPHA) πρόσωπα, που θα βοηθήσουν στη μάχη της ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! H Eύα Καϊλή στον ALPHA!

Τα πρόσωπα της τηλεόρασης που μπαίνουν στη Βουλή – Ποιοί μένουν εκτός;