ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιες φώναξε για… ποδαρικό η Ναταλία Γερμανού;

Άσχετα αν παραδεχόμαστε ή όχι ότι είμαστε προληπτικοί, οι περισσότεροι προσέχουμε για το ποιος θα μας κάνει την πρώτη μέρα του χρόνου, ποδαρικό στο σπίτι μας.

Το ίδιο ισχύει και στα τηλεοπτικά «σπίτια», δηλαδή τις εκπομπές, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δίνουν σημασία ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι τους για να πάει η χρονιά καλά και να συνεχίσουν να είναι μες στην καλή χαρά.

 
Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο «Μες στην καλή χαρά», ώστε η τηλεοπτική χρονιά να πάει καλά και ο τίτλος να ισχύσει και για το παρασκήνιο της εκπομπής.
 
Ποιες θα είναι λοιπόν που θα κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που κάνει πρεμιέρα αύριο;
 
Το Σάββατο, στο «σπιτικό» της Ναταλίας θα βρεθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Κυριακή η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δύο ηθοποιοί είναι αυτές που θα βρεθούν στον καναπέ της εκπομπής, στις δύο πρώτες μέρες μετάδοσης για τη φετινή σεζόν και θα συζητήσουν με την παρουσιάστρια και την παρέα της.
 
Να θυμίσουμε δε, ότι στο παρεάκι της εκπομπής, φέτος, εκτός από το Θέμη Γεωργαντά, θα είναι πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με την Ευαγγελία Αραβανή.
 
Αύριο λοιπόν, στις 10 το πρωί, η Ναταλία θα προσπαθήσει ξανά να κάνει τους τηλεθεατές να είναι «Μες στην καλή χαρά», μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.
 
 
Γρηγόρης Μελάς