ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουτσινάς ξεκινά καινούργια μάχη!

Πριν από αρκετές μέρες, έγραψα ότι όλα είναι έτοιμα και πως πολύ σύντομα τα στελέχη του ALPHA θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με την καινούργια εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Παρά δηλαδή τα όσα γράφονταν και λέγονταν πως ο «Αδύναμος κρίκος» πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν, σας είπα ότι στο κανάλι της Κάντζας σκέφτονταν πολύ σοβαρά να βγάλουν φέτος το τηλεπαιχνίδι. Έτσι κι έγινε…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, είναι οριστικό πως ο «Αδύναμος κρίκος» θα βγει φέτος και μάλιστα άμεσα, στον αέρα. Έτσι, κάπου γύρω στο Μάρτη με Απρίλη, ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται και για νέο τηλεοπτικό χτύπημα, αφού εκτός από την απογευματινή εκπομπή «Δέστε τους», θα ξεκινήσει να δίνει και μάχη στο prime time, με τον «Αδύναμο κρίκο». Τον επόμενο μήνα μάλιστα, το Φεβρουάριο, πρόκειται να βγει στον αέρα και διαφημιστικό τρέιλερ, με το οποίο θα καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA που θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στον πιο «Αδύναμο κρίκο» δεν έχετε παρά να περιμένετε για να δηλώσετε συμμετοχή και ποιος ξέρει, μπορεί να είστε ένας από αυτούς που θα βρεθούν απέναντι από το Νίκο Μουτσινά και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Τι ζητάει η Κέλλυ Σακάκου από τους τηλεθεατές του MEGA;