ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 βάζει κι άλλους Τούρκους στη μάχη

Διαβάστε περισσότερα...

Τα τηλεοπτικά κανάλια θέλουν ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο να κερδίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της τηλεθέασης για να μπορέσουν να απαιτήσουν μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής πίττας.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η πίτα αυτή όσο πάει και μικραίνει, είναι λογικό τα κανάλια να θέλουν να κερδίσουν όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος της.

Έτσι, είναι αποφασισμένο πως σε αυτόν τον πόλεμο θα μεταχειριστούν ό,τι όπλα έχουν. Και όπως έχει αποδειχτεί, ένα από τα δυνατά όπλα είναι οι τούρκικες σειρές που σημειώνουν στη χώρα μας υψηλές τηλεθεάσεις.

Όπως μάλιστα, σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να βγάλουν σύντομα στον αέρα μία καινούργια τούρκικη σειρά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να κατεβάσει στη μάχη της τηλεθέασης τους τούρκους του από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Κι όπως σας έχουμε αναφέρει πρώτα στο Newsit, η πιο πιθανή να κατέβει στη μάχη είναι η σειρά που έχει τίτλο «Asi».

Βέβαια, τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας και το ότι όπως φαίνεται οι εκλογές θα γίνουν στις 17 Ιουνίου, ίσως αναγκάσει τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 να αλλάξουν την απόφασή τους αυτή και να κατεβάσουν τους τούρκους τους αργότερα και μετά το πέρας των εκλογών.

Το σίγουρο όμως, είναι ότι η καινούργια τούρκικη σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στο prime time του σταθμού που θα προσπαθήσει με αυτήν να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερους τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε περισσότερα στο newsit