ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΑΝΤ1 απέλυσε στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Αμαρουσίου!

Κι ενώ η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη… Δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Πρωινού Αντ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη ο Αντ1 ανακοίνωσε στον παρουσιαστή πως πρέπει να κάνει περικοπές στην εκπομπή και το πρώτο θύμα της κρίσης είναι γεγονός!

Μετά από 20 χρόνια παρουσίας του στο κανάλι του Αμαρουσίου και στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό Αντ1», ο Βαγγέλης Σαρρής είναι παρελθόν από το κανάλι, αφού η απόφαση ήταν οριστική να απολυθεί ο καλός δημοσιογράφος από τον όμιλο Αντ1.

Ο Βαγγέλης Σαρρής ήταν από καλά χαρτία του Γιώργου Παπαδάκη. Δημοσιογράφος με κύρος και εγκυρότητα, χωρίς πολλές υπερβολές κάλυπτε κάθε είδους ρεπορτάζ από τα χαράματα και ενημέρωνε τους τηλεθεατές για την επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Αθήνας!

Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο στον Αντ1 με τη μεταφορά των εγκαταστάσεων από το Μαρούσι στα Σπάτα. Θα μειωθούν ακόμα πιο πολύ οι βάρδιες των τεχνικών και των δημοσιογράφων με αποτέλεσμα να περιμένουμε νέο κύμα απολύσεων!

Ρεπορτάζ: Αρτ Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τα δώρα που πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρεμιέρα του!

Η σπόντα του Παπαδάκη για τα τουρκικά σίριαλ του ΑΝΤ1

Παπαδάκης στην πρεμιέρα: «Με ανάμεικτα συναισθήματα σας υποδέχομαι»