ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπήκαμε στο «Τούνελ» της Νικολούλη

Μετά από απουσία αρκετών μηνών από το τηλεοπτικό τοπίο, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε στις 11 το βράδυ στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

 Μία μέρα πριν την πρεμιέρα… εισβάλλαμε στο πλατό της εκπομπής, όταν η γνωστή δημοσιογράφος έκανε πρόβα με τους συνεργάτες της. Όπως βλέπετε λοιπόν στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsit, το καινούργιο «Τούνελ» της Αγγελικής είναι πολύ μεγάλο και μοντέρνο, αλλά με την ίδια περίπου διαρρύθμιση που είχε η εκπομπή της και τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε, η δημοσιογράφος, ενδιαφέρεται να έχει ένα λειτουργικό στούντιο, στο οποίο θα μπορεί να κινείται άνετα, να συνομιλεί με τους συνεργάτες της στο τηλεφωνικό κέντρο που καταγράφουν τα μηνύματα των τηλεθεατών, να συνδέεται μέσω της τεράστιας οθόνης με τους συνεργάτες της που παρακολουθούν επί τόπου τις εξελίξεις, αλλά να μπορεί να φιλοξενεί και στον καναπέ πρόσωπα που εμπλέκονται με τις υποθέσεις και τις έρευνες.
Η πρόβα τζενεράλε διήρκεσε αρκετή ώρα και έγινε για τεχνικές κυρίως ρυθμίσεις, αφού το πώς η Νικολούλη θα κινηθεί στο πλατό, αλλά και το πώς θα κάνει τη ροή της εκπομπής είναι κάτι που το γνωρίζει καλά, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο on air τις εξελίξεις και τα στοιχεία που θα προκύπτουν. Μην ξεχνάμε ότι ρίχνει «Φως στο τούνελ» για 17 χρόνια, έχοντας εντοπίσει περισσότερους από 1400 αγνοούμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συντελέσει στην εξιχνίαση 18 δολοφονιών.

Σκοπός της και αυτή τη σεζόν, είναι να συνεχίσει τις έρευνές της και με την πολύχρονη εμπειρία της, να αναζητήσει τα ίχνη αυτών που εξαφανίστηκαν, κάτω από περίεργες συνθήκες, επιχειρώντας παράλληλα, να ρίξει φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές. Και βέβαια, όλα αυτά, με τους καλύτερους ρεπόρτερ, τους ίδιους τους τηλεθεατές, που θα συνεχίσουν να συμμετέχουν εθελοντικά στις έρευνες, συμβάλλοντας στη διαλεύκανση των υποθέσεων!

Ποια θα είναι όμως, η πρώτη υπόθεση που η Αγγελική Νικολούλη θα προσπαθήσει να ρίξει «Φως στο τούνελ» της;
Θέλοντας, κατά τη συνήθη τακτική της, να μην κάνει τους εμπλεκόμενους να κρυφτούν, η έμπειρη δημοσιογράφος αφήνει να διαρρεύσει μόνο ότι η υπόθεση ασχολείται με κάποιους που αναστατώθηκαν από τις εκτιμήσεις περί πτώχευσης της χώρας. Ο φόβος τους οδήγησε στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις που είχαν, χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους. Οι επιτήδειοι που καραδοκούσαν, δεν άργησαν να τους προσεγγίσουν με ένα σχέδιο διάσωσης για την περιουσία τους. Το παρατραπεζικό κύκλωμα ανέλαβε αμέσως δράση και ο εύκολος στόχος δεν άργησε να παγιδευτεί στα δίχτυα του. Το τηλεφώνημα–γρίφος, το μοιραίο ραντεβού, οι αναπάντητες κλήσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη θα αποκαλυφθούν απόψε, στις 11 το βράδυ, που η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, ρίχνοντας ξανά «Φως στο τούνελ» σκοτεινών και μυστηριωδών υποθέσεων!

Γρηγόρης Μελάς