ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στο Mega

Απέχει καιρό από το τηλεοπτικό τοπίο, αν και είχε κλείσει να κάνει εκπομπή στην ΕΡΤ. Το λουκέτο όμως, που αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση στην κρατική τηλεόραση είχε σαν αποτέλεσμα η Ράνια Θρασκιά να μην ξεκινήσει ποτέ την εκπομπή της στην ΕΤ1.

 Ωστόσο όπως φαίνεται η δημοσιογράφος θα επιστρέψει στο κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε πολλά χρόνια, το MEGA, όπου παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η Ράνια Θρασκιά έχει κάνει επαφές με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων για να συμμετέχει στο “Just the two of us”. Η πρόταση της έγινε πριν από καιρό και η ίδια είναι θετική, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει την οριστική απόφαση για το αν θα ανέβει στη σκηνή του talent show για να τραγουδήσει. Βέβαια ότι τα έσοδα από το “Just” θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό φαίνεται ότι παίζει μεγάλο ρόλο ώστε η απάντησή της να είναι θετική.

Το ίδιο θετική απάντηση θέλει να δώσει και ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο “Σταύρος Χαλκιάς” από τη σειρά του MEGA “Κλεμμένα όνειρα” που έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι για να διαγωνιστεί κι αυτός στο talent show. Ωστόσο λόγω των γυρισμάτων στην καθημερινή σειρά δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πρόταση έχει δεχθεί κι ο Γιώργος Παπαδόπουλος για να είναι ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα διαγωνιστούν. Πάντως τα στελέχη του MEGA προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην προετοιμασία του “Just the two of us” με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα στα μέσα Μαρτίου.

Γρηγόρης Μελάς