ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η κόρη του ΛεΠα γίνεται κόρη… του Κόκλα!

Τι συνδέει, ή μάλλον τι θα... συνδέσει τον Λευτέρη Πανταζή με τον Κώστα Κόκλα; Αλλά και τη Ζωζώ Μεταξά με τη Ζέτα Δούκα;

Για να μην προσπαθείτε να λύσετε το… κουίζ, ο «συνδετικός κρίκος» είναι η Κωνσταντίνα Μεταξά, που σπούδασε υποκριτική στο Μαϊάμι και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Το ρόλο τον πήρε χωρίς τις… πλάτες του πατέρα της, αφού άλλωστε, προσπαθώντας να μπει στο χώρο, επιστρέφοντας από το εξωτερικό η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, η Κωνσταντίνα, άλλαξε το επώνυμό της και από Κωνσταντίνα Πανταζή το έκανε Κωνσταντίνα Μεταξά.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «Down Town, Κύπρου» είχε πει πως «Δεν θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα. Γι’ αυτό και άλλαξα το όνομά μου. Από Πανταζή, το έκανα Μεταξά. Της μητέρας μου». Χωρίς λοιπόν να πει τίποτα σε κανέναν από τους υπεύθυνους της σειράς για το ποιοι είναι οι γονείς της, πέρασε από τα δοκιμαστικά και σε λίγες μέρες θα γίνει κόρη… του Κώστα Κόκλα και της Ζέτας Δούκα! Η Κωνσταντίνα θα είναι η «Δανάη» η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του «Φίλιππου» και της «Φαίης», των δύο ηρώων στη σειρά «Μοντέρνα οικογένεια» του MEGA.

Η σειρά θα είναι βασισμένη στην αμερικάνικη δημοφιλή σειρά «Modern Family» και όπως γράφει και το δελτίο Τύπου του MEGA «θα παρακολουθούμε τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας».

Σύμφωνα λοιπόν με τη διασκευή που κάνει στα ελληνικά ο Αποστόλης Τσαούσογλου, ο Τάκης (Αντώνης Καφετζόπουλος), πατέρας της Φαίης (Ζέτα Δούκα) και του Δημήτρη (Δημήτρης Μακαλιάς), χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν (Κλέλια Ρένεση), μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, η οποία έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο, που θα τον υποδυθεί ο μικρός Άλκης Παναγιωτόπουλος που έχει παίξει στη θεατρική παράσταση «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Η Φαίη με το σύζυγό της Φίλιππο (Κώστα Κόκλα) έχουν τρία παιδιά: τη 16χρονη Δανάη (ρόλο που θα ερμηνεύσει η Κωνσταντίνα Μεταξά), τη 13χρονη Αλεξάνδρα (Μαρία Πατέλη) και το 10χρονο Πάνο (Πέτρος Ζάμπακας). Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.

Ο Δημήτρης, εσωστρεφής και συγκρατημένος, και ο Λάμπρος (Γιώργος Τζαβάρας), χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά», είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.
Έτσι λοιπόν στην καινούργια σειρά του MEGA θα δούμε και την Κωνσταντίνα Μεταξά, την κόρη του ΛεΠα, να γίνεται… κόρη του Κώστα Κόκλα και της Ζέτας Δούκα και εγγονή του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Σήμερα μάλιστα οι κάμερες με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πιέρρου Ανδρικάκου θα πιάσουν δουλειά, αφού σκοπός του MEGA είναι η «Μοντέρνα οικογένεια» να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Γρηγόρης Μελάς