ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Η εντολή των γιατρών στον Λαζόπουλο»

Ανατροπή στα σχέδια του Λάκη Λαζόπουλου μετά από πιέσεις των γιατρών.

Όπως πρώτα σας είχα γράψει μέσα από το Newsit, τη Δευτέρα το απόγευμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης εισήχθη σε νοσοκομείο, έχοντας ανεβάσει υψηλό πυρετό.
Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονιόκοκκο και αμέσως ξεκίνησαν θεραπευτική αγωγή. Από χθες το βράδυ λοιπόν ο πυρετός έπεσε και έτσι ο Λάκης ξεκίνησε να δουλεύει. Το δωμάτιό του έχει «μεταμορφωθεί» σε τηλεοπτικό στούντιο με τον Λάκη να βλέπει βίντεο με υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι συνεργάτες του για το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την Τρίτη 1η Απριλίου. Και λέω «είχε προγραμματίσει» γιατί οι γιατροί είχαν αντίθετη γνώμη από τον Λάκη και τελικά τον έπεισαν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που ήταν να βγει την Τρίτη 1η Απριλίου αναβάλλεται και θα βγει μία βδομάδα μετά, δηλαδή την Τρίτη 8 Απριλίου. Αυτό όπως ανέφερα, θα συμβεί μετά από τις έντονες συστάσεις των γιατρών πως ο οργανισμός του έχει ταλαιπωρηθεί και θα είναι καλύτερα να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και να μην ταξιδέψει.

Στο τέλος ο Λαζόπουλος πείστηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες τους και έτσι το «Τσαντίρι» θα στηθεί στην πανέμορφη Μυτιλήνη μία βδομάδα μετά. Άλλωστε είναι σίγουρο πως ο Λάκης θα αποζημιώσει και τους κατοίκους της Λέσβου, αλλά και όλους τους τηλεθεατές για την αναβολή, αφού θα έχει ακόμα περισσότερο υλικό για να σατιρίσει.

Γρηγόρης Μελάς