ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H Έλλη Στάη στον ALPHA

Μετά από το λουκέτο που έβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ η Έλλη Στάη σταμάτησε να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων.

Σε λίγες μέρες όμως, η έμπειρη δημοσιογράφος επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.
Η έμπειρη δημοσιογράφος θα βρεθεί στη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας τις δύο Κυριακές που θα διεξαχθούν οι εκλογικές αναμετρήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή. Τις δύο αυτές Κυριακές ο Αντώνης Σρόιτερ θα ξεκινήσει από τις 6 το απόγευμα να παρουσιάζει εκπομπή για τα αποτελέσματα των εκλογών και θα έχει εκτάκτως στο πλευρό του την Έλλη Στάη.

Και λέω «στο πλευρό του» καθώς μπορεί ο Σρόιτερ να είναι ο παρουσιαστής και συντονιστής της εκπομπής, αλλά η Στάη δεν θα είναι απλά μία καλεσμένη που θα περάσει από το στούντιο να σχολιάσει και να φύγει, αλλά θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να αναλύει μαζί με τον Σρόιτερ τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων. Έτσι τις δύο Κυριακές των εκλογών ο Αντώνης Σρόιτερ στην παρουσίαση και έχοντας μαζί του την Έλλη Στάη, αλλά και όλο το δυναμικό του ALPHA θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών!

Γρηγόρης Μελάς