Αποκλειστικό: Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα της καινούργιας καμπάνιας του Mega !

Και η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι... "Mega Μou" ! Δείτε φωτογραφίες.

 Και η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι… «Mega Μou» ! Παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και αυτό το Φθινόπωρο, το Μεγάλο Κανάλι βγάζει στον αέρα την τηλεοπτική του καμπάνια, μέσα από την οποία μας κλείνει πονηρά το μάτι και μας προσκαλεί στο νέο τηλεοπτικό ταξίδι που μόλις ξεκινά, στο ταξίδι της σεζόν 2012-2013.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη χρονιά και η πιο φτωχή βεβαίως – βεβαίως, στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης λόγω κρίσης, το Mega αποφάσισε να βγάλει στον αέρα κανονικά την διαφημιστική του καμπάνια, προκειμένου να μας δώσει με έναν έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο μία πρώτη γεύση από το τι θα δούμε φέτος στους δέκτες μας.

Και παρά το γεγονός ότι οι fresh προτάσεις του καναλιού θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα μιας και ο «κουρεμένος» προϋπολογισμός του δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια για να στηθούν μεγαλεπήβολα τηλεοπτικά σχέδια, η καμπάνια του Mega δεν θα υστερεί σε τίποτα από τις καμπάνιες των προηγούμενων ετών !

Ακολουθώντας ,λοιπόν, την τηλεοπτική φιλοσοφία της περσινής καμπάνιας, της καμπάνιας του «Mega Mou», οι ιθύνοντες του καναλιού κατάφεραν για ακόμα μία φορά να στήσουν μία απίστευτα καλαίσθητη και ανατρεπτική τηλεοπτική καμπάνια, γιατί όπως έχουμε ξανά πει, το να έχει κανείς αισθητική, δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το Mega σε ότι κι αν κάνει έχει αισθητική !

Από σήμερα το βράδυ ,λοιπόν, κάπου εκεί γύρω στις 9.00 ξεκίνησαν να βγαίνουν σιγά – σιγά στον αέρα τα νέα πρόσωπα του Μεγάλου Καναλιού, τα πρόσωπα τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν ολοκαίνουργια καμπάνια και με τα οποία το κανάλι ελπίζει να τα καταφέρουν να ταυτιστούν και οι τηλεθεατές.

Φυσικά απόψε παρουσιάζεται το πρώτο κομμάτι της καμπάνιας, από το οποίο μάλλον δεν θα καταλάβουμε και πολλά, μιας και ο στόχος είναι να μας τσιγκλίσουν την περιέργεια και σιγά-σιγά να μας ξετυλίξουν ότι μας έχουν ετοιμάσει.

Δείτε τα νέα πρόσωπα!

Αθανασάκη 8 ετών / Καναλάρχης – Κλειώ, Αριστούχα Μαθήτρια / Καναλάρχης !

Λώρα, προσεχώς τρίτεκνη / Καναλάρχης !

Θύμιος, Κρεαταεμπορική / Καναλάρχης !

Σόλων, Τελεταί / Καναλάρχης !

Πόλυ, Hair Stylist / Καναλάρχης !


Νάνσυ Νικολαΐδου