ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζουν το «Just the two of us»

Ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα talent show που έχουν προβληθεί στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και για το λόγο αυτό τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να ποντάρουν… στα σίγουρα!

Αν και στο κανάλι της Μεσογείων μελετούσαν δύο καινούργια talent shows, τελικά αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα κάτι που έχει αποδειχθεί ότι άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, αφού σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι λοιπόν στο MEGA σκοπεύουν να βγάλουν ξανά στον αέρα το «Just the two of us» που είχε παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης έχοντας στο πλευρό του, περιγράφοντας όσα γίνονταν στο backstage, τη Δούκισσα Νομικού.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στις συσκέψεις των στελεχών του MEGA βρίσκεται σε προτεραιότητα η προετοιμασία του δεύτερου κύκλου του «Just the two of us» και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας βέβαια είναι και το ποιος θα παρουσιάσει το δεύτερο κύκλο, αφού αυτή την περίοδο ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά γράφοντας το καινούργιο σήριαλ του με σκοπό να βγει στον αέρα την ερχόμενη σεζόν από το MEGA.

Ωστόσο, λόγω της πολύ καλής συνεργασίας τους και στο «Just the two of us», τα στελέχη του σταθμού επιθυμούν ο σεναριογράφος και ηθοποιός να αναλάβει ξανά την παρουσίασή του, αλλά όλα θα αποφασιστούν σε συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Όσο για το ποιος ή ποια θα αναλάβει να παρουσιάζει τα όσα συμβαίνουν στο backstage, αφού η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον στον ΑΝΤ1, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση των στελεχών του MEGA με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Όπως όλα λοιπόν δείχνουν τον Μάρτιο θα δούμε ξανά γνωστούς τραγουδιστές να κάνουν ντουέτο με παρτενέρ διάσημους από διάφορους χώρους και με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Γρηγόρης Μελάς