Αποκλειστικό – Ε. Μανωλίδου: Μας μιλά για την συμμετοχή της στο «Dancing», αλλά και για την συνεργασία με την Ν. Λοτσάρη!

Σαν... βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση που ήθελε την Ευγενία Μανωλίδου να εμφανίζεται εκτάκτως αυτή την Κυριακή μαζί με την Νίνα Λοτσάρη στο "Dancing with the stars"

 Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να πουν, πως μετά την πτώση του μουσικοχορευτικού σόου του ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης την περασμένη Κυριακή, πως οι υπεύθυνοι του καναλιού περνούν γρήγορα στην… τηλε-αντεπίθεση, επιστρατεύοντας την αποδεδειγμένα σωτήρια λύση των γεστ, προκειμένου να μην αφήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να χαλαρώσει.

Έτσι, η Ευγενία επιστρέφει στον τόπο του τηλεοπτικού εγκλήματος και μας αποκαλύπτει το τι ακριβώς θα δούμε από εκείνη την Κυριακή. Φυσικά μας μιλά και για την μεγάλη «Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τ ΄αστέρια» που διοργανώνει μαζί με την Νίνα Λοτσάρη την Δευτέρα στο θέατρο Μπάμπινγκτον.

Εννοείται πως θα σε ρωτήσω το πως σου φαίνεται που επιστρέφεις την Κυριακή στο πλατό του «Dancing»…

Δεν στο κρύβω, αισθάνομαι πολύ περίεργα! Από τη μία είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω σε έναν αγαπημένο για μένα χώρο κι από την άλλη, νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι από τους μήνες αγωνίας που πέρασα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο «Dancing with the stars».

Και τι θα δούμε από σένα σε αυτή την νέα τηλεοπτική σου εμφάνιση; Όλοι έχουν σπεύσει να πουν πως θα χορέψεις…

Όχι, αυτή τη φορά θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, καθώς επιστρέφω στο «Dancing», με την ιδιότητα της μουσικού. Και χαίρομαι πολύ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία ο ΑΝΤ1, ώστε μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη να δώσουμε στον κόσμο μία αίσθηση από τη συναυλία της επόμενης βραδιάς

Αλήθεια, πως είναι η συνεργασία σου με την Νίνα Λοτσάρη;

Η συνεργασία μας είναι άψογη. Η Νίνα είναι μια άριστη επαγγελματίας και σε συνδυασμό με εξαιρετικούς μουσικούς, τη Δευτέρα θα σας παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα πολύ υψηλού επιπέδου.

Πως προέκυψε αυτή η ιδέα;

Η ιδέα για μια συνεργασία πρέπει να σου εξομολογηθώ, μας «γυρόφερνε» για χρόνια. Πέρυσι όμως, αποφάσισα να προσεγγίσω τη Νίνα προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο που συνέθετα. Επειδή όμως η παρουσίασή του καθυστερεί μερικούς μήνες, εκείνη σκέφτηκε ότι, μια που συναντηθήκαμε, θα ήταν πολύ όμορφο να κάνουμε μια εορταστική συναυλία εν όψει των Χριστουγέννων. Όπερ και εγένετο!

Τι να περιμένει να δει και να ακούσει ο κόσμος την Δευτέρα από εσάς;

Η συναυλία μας «Χριστούγεννα με τα αστέρια» είναι ένα μουσικό πέρασμα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ένα μουσικό ταξίδι το οποίο πιστεύω πως θα το απολαύσει ο κόσμος !

Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την μουσική συνύπαρξη της Ευγενίας και της Νίνας, να σας ξανά πω, πως η συναυλία θα γίνει την Δευτέρα, στις 20:30 το βράδυ, στο θέατρο Badminton. 

Νάνσυ Νικολαΐδου