ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αναβάλλεται το «Master Chef»

Είναι γνωστό ότι το «Master Chef Junior» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Αυτή την Πέμπτη μάλιστα θα προβληθεί ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής με τους λιλιπούτειους σεφ που κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του MEGA ήταν να ξεκινήσει η προβολή του «Master Chef». Και λέμε «ήταν» γιατί το ριάλιτι μαγειρικής με τους ενήλικες διαγωνιζόμενους αναβάλλεται μέχρι τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο να κρατήσουν… καβάντζα το «Master Chef» και να το προβάλλουν την επόμενη σεζόν.

Έτσι οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν για να παρακολουθήσουν τους επίδοξους σεφ. Αλλά και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό για να δουν ποιος θα είναι ο νικητής του «Master Chef», καθώς στα έως τώρα γυρίσματα έχει πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και οι δύο φιναλίστ περίμεναν να πάρουν τις κουτάλες τους και να αναμετρηθούν στα μαγειρέματα γύρω στον Απρίλιο. Όπως φαίνεται όμως, ο τελικός θα γυριστεί το φθινόπωρο και ενώ θα έχει αρχίσει να προβάλλονται τα επεισόδια του ριάλιτι.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Πώς άδειασε ο Σκαρμούτσος τις τρεις παρουσιάστριες του Masterchef;

Αλλάζει το «Master Chef 2»;