ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιες πόλεις της Ελλάδας θα… ψηθούν!

Λίγο πριν το τέλος του μήνα σε αρκετές πόλεις της χώρας ετοιμάζονται να τραγουδήσουν με… αλλαγμένους τους στίχους του Πυθαγόρα, το «πήρε φωτιά το κορδελιό, καίγονται τα μορτάκια».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να το τραγουδούν ως «πήρε φωτιά ο φούρνος μου, καίγομαι για τα λεφτάκια». Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε… Πριν από αρκετούς μήνες, πρώτα στο Newsit, σας αναφέραμε ότι επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο το «Κάτι ψήνεται». Τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να γυρίσουν καινούργια επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις και να «ψήσει» τους αντιπάλους του, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων σταθμών.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι έχουν προβληθεί 445 επεισόδια του «Κάτι ψήνεται», όπερ σημαίνει ότι στο ριάλιτι μαγειρικής έχουν λάβει μέρος ισάριθμα άτομα. Ο μικρότερος συμμετέχων ήταν 15 ετών και ο μεγαλύτερος 75, ενώ έβαλαν φωτιά στους φούρνους, στα τηγάνια και στις κατσαρόλες τους οδηγοί ταξί, φορτηγών, κομμώτριες και ζογκλέρ αλλά και αρχιτέκτονες και δικηγόροι. Κι όπως φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στα καινούργια επεισόδια.

Όπως θα έχετε δει μάλιστα, τους δύο τελευταίους περίπου μήνες, προβάλλεται από τον ALPHA τρέιλερ, με το οποίο καλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή. Έως τώρα λοιπόν, υπάρχουν χιλιάδες συμμετοχές, από όλη την Ελλάδα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μαγειρέψουν αλλά και να κερδίσουν βεβαίως, βεβαίως και το χρηματικό έπαθλο. Το τηλεφωνικό κέντρο υποδοχής μηνυμάτων της εκπομπής έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά και τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής, μελετούν αυτή την περίοδο σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα κάνουν γυρίσματα. Ποιες είναι αυτές οι περιοχές λοιπόν που θα «ψηθούν» και θα γίνουν τα γυρίσματα του ριάλιτι μεγαιρικής;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι περιοχές που θα… ψηθούν είναι πολλές, αφού στόχος των υπευθύνων είναι το «Κάτι ψήνεται» να… περιοδεύσει ανά την Ελλάδα. Έως τώρα, επικρατέστερες είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Καρδίτσα, ο Βόλος, το Ναύπλιο και η Λάρισα! Οπότε, αν είστε στις συγκεκριμένες περιοχές και έχετε δηλώσει συμμετοχή, ετοιμάστε τα σύνεργα μαγειρικής σας, γιατί σύντομα μπορεί να λάβετε τηλέφωνο από τους υπεύθυνους της εκπομπής ότι θα είστε από τους διαγωνιζόμενους. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 27 Αυγούστου με σκοπό τα πρώτα επεισόδια του «Κάτι ψήνεται» να βγουν στον αέρα τον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Άντε λοιπόν και καλά… ψησίματα!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν!