ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οριστικά εκτός «Πρωινού Mou» η Μαίρη!

Ιδιαίτερος ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε την Μαίρη Συνατσάκη να μένει φέτος εκτός "Πρωινού Mou".

Μία είδηση η οποία αρχικά διαψεύστηκε από την ίδια την παρουσιάστρια – από την στιγμή που δεν είχε κάνει καμία συνάντηση με τους ανθρώπους του Mega – αλλά στην πορεία έμελλε να επιβεβαιωθεί !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, η Μαίρη συναντήθηκε τελικά αυτές τις ημέρες με τους υπεύθυνους του καναλιού και η απόφαση πάρθηκε! Οι ιθύνοντες του Mega συζήτησαν μαζί της και εξέφρασαν στην νεαρή παρουσιάστρια την άποψη πως θεωρούν ότι δεν πρέπει φέτος να συμμετέχει στην τηλεοπτική παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Και αυτό γιατί; Οχι γιατί δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την περσινή της παρουσία, το αντίθετο μάλιστα, αλλά θεωρούν πως αό την στιγμή που θα βγει επιτέλους στον αέρα το «Master Chef 2», καλό θα ήταν και για το κανάλι, αλλά και για την δική της εικόνα, να μην παίζει καθημερινά πρωί-βράδυ στους δέκτες μας.

Βλέπετε, το «Master Chef» αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και όντως βγει στον αέρα τον Νοέμβριο, θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 10.00 και οι υψηλά ιστάμενοι του Μεγάλου Καναλιού, θεωρούν πως θα ήταν τηλεοπτική υπερβολή και τηλεοπτικό ατόμηπα, το να βγαίνει στον αέρα η Μαίρη και το πρωί για περισσότερο μάλιστα από τρεις ώρες !

Πως λέει και η παροιμία; «Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται» ! Ετσι, αυτό το χειμώνα την Μαίρη θα την δούμε αποκλειστικά και μόνο στο «Master Chef» και από το «Πρωινό Mou» θα περνάει μόνο όταν το επιβάλλουν οι ανάγκες του κουζινο-ριάλιτι του σταθμού.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Συνατσάκη – Σταμάτη μιλούν για το ΠΡΩΙΝΟ MOU – Θα είναι η Συνατσάκη φέτος στην εκπομπή;