ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «Ήρωες» επιστρέφουν!

Ζουν ανάμεσά μας και προσφέρουν ανιδιοτελώς με πολλούς τρόπους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Τη χρονιά που μας πέρασε ο ΑΝΤ1 έφερε στο προσκήνιο κάποιους συμπολίτες μας που χωρίς κέρδος έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους στο να προσφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Αυτοί είναι οι «Ήρωες» που ζουν ανάμεσά μας και που χωρίς να έχουν σκοπό την προβολή τους παρουσιάστηκαν μέσα από τη συχνότητα του σταθμού για την προσφορά και το έργο τους.

Από το ξεκίνημα του συγκεκριμένου προγράμματος ο ΑΝΤ1 υποστήριζε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν, αλλά σκοπός και στόχος τους είναι οι «Ήρωες» να γίνουν θεσμός. Και όπως φαίνεται έτσι θα γίνει…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού έχουν προγραμματίσει τον Φεβρουάριο να ξεκινήσει η προετοιμασία του επόμενου κύκλου με σκοπό μέσα στο 2014 να αναδειχτούν δέκα ακόμα «ήρωες». Για το λόγο αυτό πρόκειται στις αρχές Φεβρουαρίου να ξεκινήσει να προβάλλεται «μήνυμα» που θα καλεί όσους γνωρίζουν κάποιον «ήρωα», κάποιο πρόσωπο ή ομάδα που προσφέρουν με το έργο και τις πράξεις τους ή έχουν βοηθήσει κάποιους, να τους… προδώσουν!

Βέβαια ήδη από τον πρώτο κύκλο στα γραφεία του ΑΝΤ1 έχουν συγκεντρωθεί πολλά ονόματα σύγχρονων «ηρώων», αλλά στο σταθμό του Αμαρουσίου εκτιμούν ότι μετά την προβολή του πρώτου κύκλου θα είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα βοηθήσουν να αναδειχτούν και να προβληθούν οι «ήρωες» που ζουν ανάμεσά μας.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να βγάλει το δεύτερο κύκλο των «Ηρώων» την ερχόμενη άνοιξη, αλλά αν εκείνο το διάστημα η χώρα βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό και διεξαχθούν -όπως… ψιθυρίζεται!- εθνικές εκλογές, τότε το πρόγραμμα πιθανώς να αναβληθεί και να βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Πάντως σκοπός των στελεχών του σταθμού είναι ο δεύτερος κύκλος των «Ηρώων» να βγει στον αέρα μέσα στο 2014 και να είναι οι «ήρωες» της χρονιάς που πέρασε.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο Σάκης Ρουβάς που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ο τραγουδιστής να αναλάβει πάλι και την παρουσίαση των προσώπων, αλλά και την εκδήλωση με την απονομή των βραβείων.

Γρηγόρης Μελάς