ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Βίσση απέφυγε τη… mega-λη παγίδα!

Ήθελαν να έχουν ένα… πυροτέχνημα, αλλά δεν τους έκανε τη χάρη.

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, η Άννα Βίσση δεν είναι απλά ένα «πυροτέχνημα», ενώ μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση ευελπιστούσαν ότι η είδηση θα έσκαγε σαν βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τελικά όμως, έμειναν με τη γλύκα. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…!

Όπως θυμάστε, τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν κάνει πρόταση στην Άννα Βίσση για να είναι στην επιτροπή του «Voice». Οι επαφές πήγαιναν πολύ καλά έως τη στιγμή που αποκάλυψα ότι τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου έκαναν επαφές και με τη Δέσποινα Βανδή. Κάποιοι τότε, θεώρησαν αδύνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναφέροντας μάλιστα ότι ποτέ δεν είχε γίνει πρόταση στη Βανδή. Τελικά οι πληροφορίες μου επιβεβαιώθηκαν και καταλήξαμε στο ότι η Δέσποινα είπε το «ναι», ενώ η Βίσση αρνήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως υποστήριξε, να καθίσει δίπλα δίπλα με τη Βανδή. Και τότε ήρθε η ιδέα… στους απέναντι!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο καιρό στελέχη του MEGA πρότειναν στην Άννα Βίσση να συνεργαστεί μαζί τους και να είναι στην επιτροπή του «Just the two of us» που ετοιμάζουν. Σίγουρα στη Μεσογείων ήθελαν να έχουν στο talent show τους ένα τόσο δημοφιλές πρόσωπο, όπως είναι η Άννα Βίσση, αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι θα εκμεταλλεύονταν και επικοινωνιακά το ότι ενώ αρνήθηκε στους απέναντι, του ΑΝΤ1, αποδέχτηκε τη δική τους πρόταση. Έτσι, εκτός από τη Ζέτα Μακρυπούλια θα είχαν και ένα ακόμα πρόσωπο που ήταν να πάει στο Μαρούσι, αλλά βρέθηκε στη Μεσογείων.

Ωστόσο, η Άννα Βίσση δεν έπεσε στη… mega-λη παγίδα, να είναι αυτή δηλαδή που θα τονώσει επικοινωνιακά το talent show του MEGA και αρνήθηκε την πρότασή τους. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι πιέσεις από στελέχη του σταθμού στη Βίσση συνεχίζονται, θεωρώντας στη Μεσογείων πως πρέπει για λόγους γοήτρου να την έχουν, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να την μεταπείσουν! Ωστόσο το ότι όπως φαίνεται απέναντι στο «Just the two of us» θα έχουν το «Voice» τους αναγκάζει να χρησιμοποιήσουν όσα περισσότερα όπλα έχουν. Βέβαια προς το παρόν αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία του, αλλά για αυτά θα αναφερθώ αργότερα, καθώς τις επόμενες ημέρες στο κανάλι της Μεσογείων θα υπάρξουν εξελίξεις…!

Γρηγόρης Μελάς