ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έβαλαν το Σκαρμούτσο… στον πάγο!

Όλα καλά, μέχρι τώρα τουλάχιστον, για το «Master chef», αφού είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, αν και οι υπεύθυνοι του MEGA θα βγάλουν στον αέρα το ριάλιτι μαγειρικής, έβαλαν… στον πάγο την εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ..

Πριν από αρκετούς μήνες, είχα αναφέρει σε κείμενο του Newsit, ότι στο κανάλι της Μεσογείων σκοπεύουν να δώσουν εκπομπές σε κάθε έναν από τους κριτές του «Master chef». Τότε μάλιστα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε δηλώσεις πως… δεν γνώριζε τίποτα, αλλά τελικά, μετά από καιρό, παραδέχθηκε ότι πράγματι τα… μαγείρευε με το MEGA για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Έτσι, όλα φαίνονταν πως είχαν πάρει το δρόμο τους και οι εκπομπές με τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο θα βγουν στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο. Σωστά, αλλά… μόνο οι δύο εκπομπές! Κι αυτό γιατί η εκπομπή του Λευτέρη Λαζάρου, αλλά και αυτή του Γιάννη Λουκάκου, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό πρόκειται να ξεκινήσουν να προβάλλονται το Φεβρουάριο, αλλά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα πρέπει να περιμένει αρκετούς μήνες για να ξεκινήσει τα μαγειρέματά του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η εκπομπή του Σκαρμούτσου μπαίνει προς το παρόν στον πάγο και ό,τι είναι να γίνει θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι η εκπομπή μαγειρικής που πρόκειται να παρουσιάσει ο Σκαρμούτσος στο MEGA έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα και αυτά δεν μπορούν να γίνουν μέσα στο χειμώνα. Ο γνωστός σεφ θα πρέπει να ταξιδέψει σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, όπου θα δείξει on camera τοπικές νοστιμιές και μυστικά μαγειρικής. Αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει μόνο με καλό καιρό, οπότε τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι με σκοπό η εκπομπή του να βγει στον αέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι λοιπόν, το MEGA έβαλε… στον πάγο το Δημήτρη Σκαρμούτσο με σκοπό να… μαγειρέψει την εκπομπή του σε λίγους μήνες. Βέβαια, γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και με όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας, θα προσθέσουμε «καλώς εχόντων των πραγμάτων», γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει! Ωστόσο, επιθυμία και του σταθμού της Μεσογείων, αλλά και του γνωστού σεφ, είναι η συνεργασία να πραγματοποιηθεί, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν… κάποια προβλήματα που είχαν και τελικά τα συμφώνησαν!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Κριτής από το Master Chef έφυγε μόνιμα από την Αθήνα!